Affärsområde Värme och sanitet

Affärsområde Värme och sanitet

Vi har skickliga montörer inom värme och sanitet. Våra konstruktörer, projektledare samt installationssamordnare är välutbildare och vi hjälper dig få det resultat du eftersträvar.

Långsiktiga kundrelationer

Climat80:s värme och sanitets avdelning hjälper dig med hela projektet från start till slut. Oavsett om det handlar om ny-, till- eller ombyggnation av kontor, skolor, industrier eller bostäder så har vi den kunskap som krävs för att du ska få bästa resultat. Vi strävar alltid efter långsiktiga kundrelationer och vårt mål är att alltid vara en pålitlig partner för våra uppdragsgivare. 

Auktoriserade VVS-montörer

För att kunna erbjuda våra kunder bäst service och arbete, är våra montörer utbildade och certifierade. Med bred kunskap och lång erfarenhet kan vi skräddarsy lösningar som anpassas efter dina behov och önskemål. Vi anlitas i projekt som utförandeentreprenörer och totalentreprenörer för både bostäder, logistikhallar, industrier, mm.

Specialkompetens inom processindustri

Under de senaste 25 åren har vi utvecklat en specialkompetens inom processindustrin. Detta medför stort engagemang för våra kunder och vi drivs av våra kunders utmaningar. För att lyckas krävs nya lösningar och vi arbetar ständigt med att leverera nya innovativa och hållbara lösningar.

Kontakt

Vill du ha mer information eller rådgivning kring ditt projekt? Kontakta våra erfarna medarbetare inom värme och sanitet.