Är du vår nästa oumbärliga kollega inom Internservice på huvudkontoret för Climat80?

Administratör till Climat80

Är du vår nästa oumbärliga kollega inom Internservice på huvudkontoret för Climat80?

Vi är i behov av ännu mer fantastisk service, där du helt enkelt nu har möjligheten att bli spindeln i nätet, trivselspridare, ordningsperson och stöttepelare med en enastående administrativ ådra. Vi hoppas då att du är den vi söker!

På vårt kontor i Arlöv är det alltid fullt upp - vi har många besökare, många möten som pågår samtidigt, säsongspyntning och det viktigaste av allt; service i vardagen gällande allt från problem med skrivaren till frukost- , lunch- och kaffebeställningar .

För att hinna med och fortsätta leverera lika god service med kvalitét, behöver vi din hjälp där du kommer att vara ansvarig för Internservice men också vara en del i det vardagliga arbetet med service, fakturering och allt-i-allo. Du rapporterar till Avdelningschefen för Fastighet.

Vad innebär rollen?

Ditt huvuduppdrag som Arbetsledare Internservice är att ta huvudansvar för att skapa ett trivsamt kontor med ordning och reda såväl i lokalen som vad gäller de administrativa uppgifterna. Du säkerställer ett förstklassigt bemötande av alla externa besökande såväl som interna kollegor. Har koll på den vardagliga delen såsom avdelningens fortlöpande operativa åtagande såsom fakturering, att fruktkorgen har kommit, att våra interna kunder får rätt service i reception, konferens och blir väl bemötta. I det dagliga arbetet är du en självklar del och du ansvarar för internservice, administration och reception.

Exempel på arbetsuppgifter är:

 • Administrationen inom avdelningens och till viss del inom företaget (uppskattningsvis 70% av tjänsten)
 • Ansvara för reception och att ta emot besökande
 • Förbereda och supporta vid externa och interna möten
 • Säkerställa att städning/växtskötsel fungerar och att det är mycket god ordning i lokalerna och kök/gym etc.
 • Ansvara för posthantering
 • Ansvara för beställningar till kontoret tex tillse att kontorsutrustning fungerar och kontorsmaterial alltid är påfyllt
 • Supporta vid uppvaktningar, tillställningar samt mottagandet av nyanställda
 • Vara behjälplig med övriga projekt inom avdelningen.

Vad behöver du kunna för att klara av utmaningen?

I vår snabba, serviceminded miljö, har du:

 • Minst två års erfarenhet från rollen som arbetsledare/administratör, då även gärna med erfarenhet av personalansvar.
 • Lägst en Gymnasieexamen
 • Flytande i svenska och engelska i tal och skrift.
 • Bra kunskap i MS Office, kunskaper i PPT, Excel mm är meriterande
 • B-körkort och körvana

Vem är du?

Du beskrivs som en glad person som ger energi och älskar att leverera service - du får en kick av att se andra bli mer effektiva/glada/mätta tack vare dig!

Du har ett naturligt driv med en egen initiativförmåga och som har struktur och ordning i dig, samtidigt som du har den nästan omöjliga kombinationen att vara flexibel och kunna ta snabba beslut och tvära kast i agendan. I din natur är du modig och arbetar hela tiden för att hitta smarta(re) sätt att jobba. För att fixa vår miljö är du stresstålig – och med förmåga att prioritera.

Utöver detta har du en naturlig förmåga att skapa och upprätthålla relationer, både till kollegor, kunder och entreprenörer då du är en person som håller vad du lovar. Har du dessutom humor och glimten i ögat, bör du inte tveka att söka för att bli en del av vårt team!

Rollen innefattar stora kontaktytor både internt och externt.

I den här rekryteringen lägger vi stor vikt på dina personliga egenskaper. Du tar stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Vidare strävar du efter att hjälpa dina kunder och kollegor på ett lösningsorienterat sätt och motiveras av att ge förstklassig service.

Climat80 Gruppen är en trygg fastighetspartner inom ventilation, värme och sanitet, kyla, el, automation, energi, sanering och fastighetsförvaltning. Med sex dotterbolag har Climat80 gruppen ca 400 anställda och kontor i Malmö, Lund och Helsingborg. Climat80 gruppen  ingår i Are Sverige som är en del av Are-gruppen med verksamheter i både Finland och Sverige och med totalt 3 500 anställda. Skicka ansökan med CV till jobb@climat80.se

Referenser

Kylsystem hos SydGrönt i Landskrona

Det område som vi arbetat med under decennier är installationer och anläggningar som tar hänsyn... Läs mer