Är du en driftig drifttekniker, kom och jobba med oss!

Är du en driftig drifttekniker, kom och jobba med oss!

Climat80-Gruppen har fått ytterligare ett driftavtal och behöver stärka vårt team med ytterligare en drifttekniker med placering i Lund. Du kommer att arbeta med att optimera fastigheternas system och funktion, arbeta med beställning och kontroll av åtgärder, med energi och övervakning av system, dokumentation och uppföljning.

Du trivs med att arbeta både självständigt och i team. I den återkommande översynen arbetar du och dina kolleger utifrån fastställda rutiner. Tjänsten innebär även ett nära samarbete med fastighetsförvaltaren där förslag på energiåtgärder i kundens ägda fastigheter kring driftoptimering, energianalyser samt energiuppföljning presenteras.

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom relevant område för tjänsten eller annan utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du ska ha minst ett års arbetslivserfarenhet som drifttekniker där du fått kännedom om värmecentraler, ventilationssystem samt styr- och reglerteknik.

Som person har du känsla för god service, en stark ansvarskänsla och är kommunikativ. Du har förmågan att följa instruktioner och procedurer. Det är betydande att du kan arbeta på ett systematiskt, metodiskt och pålitligt sätt med fokus på både kvalitet och effektivitet. Du har B-körkort och god data- och systemvana, goda kunskaper i svenska i tal och skrift och kan tillgodose dig information på engelska. 

Vi erbjuder ett ansvarsfullt, fritt och omväxlande arbete med bra lönevillkor. Den ena dagen är inte den andra lik. Du kommer att arbeta nära våra kunder och bli en del av ett engagerat och servicestarkt team. Climat80 AB är ett stabilt och framgångsrikt företag och inom Climat80-Gruppen finns det mycket goda utvecklingsmöjligheter. Så trivs du med att arbeta fritt under eget ansvar och vill ingå i ett kvalitetsmedvetet team - då kommer du att utvecklas med oss. 

Vi tillämpar löpande urval i den här rekryteringsprocessen. Skicka din ansökan till jobb@climat80.se

Har du frågor, kontakta gärna Marcus Malmström marcus.malmstrom@climat80.se, 040- 36 34 07.  

Referenser

Scandic Malmö City

Byggnaden, som tidigare tillhörande Telia, totalrenoverades med bland annat ny... Läs mer