Climat80 Entreprenad söker projektledare VS

Climat80 Entreprenad söker projektledare VS

Climat80 Entreprenad AB är en del av Climat80-Gruppen som är en kompetent, funktionell och komplett samarbetspartner när det gäller Ventilation, VVS, Kyla, Styr & Övervakning, OVK-besiktningar, El, Konstruktion, Projektledning, Energideklaration och Fastighetsservice. Våra kunder är allt från stora industrier, fastighetsbolag, kommuner, landsting och organisationer till småföretag och enskilda fastighetsägare. Inom Climat80-Gruppen är vi ca 330 anställda och omsätter ca 500 milj SEK.

Genom kunnande och servicetänkande har vi utvecklats till ett av de största fristående klimatföretaget i Öresundsregionen. Climat80 Entreprenad är idag Climat80-Gruppens entreprenadbolag och har idag 70 anställda.

Vi söker VS Projektledare i Malmö.

Välkommen att arbeta i ett framgångsrikt installationsföretag. Hos oss är kundens upplevelse av vårt jobb det viktigaste. Vi arbetar nära såväl kunder som arbetskollegor och det innebär att vi är flexibla, lyhörda och prestigelösa.

DITT JOBB OMFATTAR

Projektledning av mindre till större om och tillbyggnadsprojekt. Som projektledare ansvarar du i första hand för VS installationerna men ofta ansvarig för samordning av övriga installationer såsom kyla, VS samt EL. I vissa fall även bygg där vi är totalentreprenörer. Du kommer att vara ansvarig för de projekt du leder och i den rollen ansvara för inköp, planering och att driva entreprenaderna under hela byggtiden med fullt ekonomiskt ansvar. Vi ser gärna att du har en bakgrund från branschen och värdesätter om du har jobbat med projektledning inom byggsektorn/luftbehandling, samt har goda kunskaper inom ekonomi och data.

DIN TEORETISKA BAKGRUND

Du bör ha tekniskt gymnasium i botten kompletterad kunskap inom projektledning. Din kunskap inom VS är viktig och att du har en kunskap om dimensionering av VS system. Du bör ha minst fem års branscherfarenhet inom projektledning/installation.

Jobbet förutsätter minst B-körkort och att du behärskar svenska i såväl tal som skrift samt att du är van att arbetad med Outlook, Word och Excel.

DIN PERSONLIGA KOMPETENS

Hos oss kommer du att arbeta både självständigt och i team. Det kräver att du är självgående och drivande, har struktur och känner ansvar. När det gäller större uppdrag kommer du att ingå i ett större team tar du fram din teamanda, förmåga att stötta andra och ta ansvar för teamets arbetsuppgifter.

Ditt samarbete med kunderna ställer krav på kundorientering, att du kan kommunicera och leverera en god service.

Känns det här utmanande och vill du ha mer information så ringer du Jens Laurin på 040-31 68 71.

Vi jobbar med löpande urval så vi vill gärna ha in din ansökan med CV snarast.

Skicka den via e-post till:  jobb@climat80.se  (märk din ansökan med ”Projektledare VS”)

Referenser

Kv Sjöljungfrun - Nybyggnad av bostadshus, 180 lägenheter samt 5 butiker åt MKB (2016)

Nybyggnad av bostadshus, 180 lägenheter samt 5 butiker åt MKB (2016)