Climat80 Fastighetsservice söker Avdelningschef/förvaltare

Climat80 Fastighetsservice söker Avdelningschef/förvaltare

Climat80 Fastighetsservice söker Avdelningschef/förvaltare

Våra erfarna medarbetare inom Climat80 Fastighetsservice ser till så att både innemiljön och utemiljön är välskött och förbättras, att servicen och driften är pålitlig och arbetar engagerat ute hos våra kunder. Vi arbetar med både bostadsbolag och med enskilda bostadsrättsföreningar. 

Vi söker nu en Avdelningschef/förvaltare till vårt kontor i Lund. Du som antar utmaningen kommer inledningsvis utöver ditt som jobb som Avdelningschef även att ha rollen som förvaltare och arbetsledare och sköta om avtal i det dagliga arbetet. I rollen som avdelningschef blir ditt ansvar att utveckla verksamheten både operativt och strategiskt. Vi ser en stor potential för oss att kunna växa i vår verksamhet, med bibehållen kvalitet och service för våra kunder. Rollen innebär personal- och budgetansvar för avdelningen och du kommer att rapportera till VD för Climat80.

Vem är du?

Vi tror att din bakgrund är i en ledande befattning, gärna inom fastighetsförvaltning, fastighetsdrift eller liknande. Då du har jobbat några år i en ledande befattning kännetecknas ditt ledarskap av lyhördhet och trygghet. Vi ser även att du är kommunikativ med en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. God datorvana och ett organiserat arbetssätt samt B-körkort ser vi som självklarheter.

Vill du veta mer?

Känns det här utmanande och vill du ha mer information om tjänsten, kontakta Marcus Malmström på 040-36 34 07 .

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdag är den 16 januari 2021. Välkommen med din ansökan!

Skicka din ansökan med CV till jobb@climat80.se (Märk din ansökan med ”Avdelningschef Fastighetsservice”.)

Climat80 Gruppen är en trygg fastighetspartner inom ventilation, värme och sanitet, kyla, el, automation, energi, sanering och fastighetsförvaltning. Med ca 400 anställda och kontor i Malmö, Lund och Helsingborg ingår Climat80 i Are Sverige AB tillsammans med Kungälvs Rörläggeri. Are är ett finskt familjeföretag med över 100 års erfarenhet av tekniska byggtjänster. Vi tillhandahåller lösningar och tjänster under hela fastighetens livscykel, från den initiala byggfasen till modernisering, renovering, underhåll och fastighetsförvaltning. Are Group har totalt 3 500 anställda i Finland och Sverige. Vi är en del av Conficap Group. 

Referenser

Kv Sjöljungfrun - Nybyggnad av bostadshus, 180 lägenheter samt 5 butiker åt MKB (2016)

Nybyggnad av bostadshus, 180 lägenheter samt 5 butiker åt MKB (2016)

Riktlinjer covid-19

Riktlinjer%20covid-19

Riktlinjer och åtgärder för att förhindra smittspridning av coronavirus och sjukdomen covid-19.

Riktlinjer uppdaterade 2020-11-09