Climat80 Gruppen söker arbetsledare inom driftentreprenad

Climat80 Gruppen söker arbetsledare inom driftentreprenad

Climat80 Gruppen söker arbetsledare inom driftentreprenad

Vi har många roliga och spännande kunder och behöver nu förstärka med en ny roll som arbetsledare. Är du driven och lösningsorienterad och har några års erfarenhet som arbetsledare eller förvaltare och har lätt för att knyta kontakter? Då kan du vara den vi söker!

Om tjänsten

I rollen som arbetsledare har du huvudansvaret för den löpande dialogen med våra kunder som är bostadsrättsföreningar och kommersiella kunder. Du är bostadsrättsföreningens och fastighetsägarens förlängda arm och är den som har koll på fastighetens skick och renoveringsbehov. Du säkerställer att kundernas behov kombineras med rätt resurser från oss.

Du genomför underhållsprojekt, reviderar underhållsplaner och stödjer kunden när det dyker upp tekniska frågor. Du ansvarar för att lagar och regler följs och handlägger försäkringsärenden. Du ansvar också för att kunden får beställda leveranser i utlovad tid och för att myndighetsbesiktningar planeras och genomförs i rätt tid och med nödvändig dokumentation.
Arbetet är omväxlande och socialt. Du kommer att arbeta självständigt, ha stort eget ansvar och stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete. 

Vi söker dig som är:

  • Social, utåtriktad och relationsskapande 
  • Strukturerad och lösningsorienterad
  • Serviceinriktad 

För att lyckas i rollen har du:

  • Relevant eftergymnasial utbildning med minst några års arbetslivserfarenhet eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
  • Kunskap kring de lagar och myndighetskrav som är aktuella inom området och erfarenhet av att tolka och upprätta upphandlings- och avtalsdokument.
  • Flytande svenska i tal och skift
  • B- körkort

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på vårt kontor i Arlöv men merparten av våra uppdrag är i Skåne med omnejd. 

Ansökan med CV skickas till jobb@climat80.se. Intervjuer sker löpande.

Frågor om tjänsten besvaras av Niklas Lindblad Hegenius, Avdelningschef Driftentreprenad, telefon 040-31 63 56 eller Nicklas Nordbeck Affärsområdeschef FM, 040 – 363 463.

Climat80 Gruppen är en fastighetspartner inom ventilation, värme och sanitet, kyla, el, automation, energi, sanering och fastighetsförvaltning. Med sju dotterbolag har Climat80 ca 400 anställda och kontor i Malmö, Lund och Helsingborg. Climat80 ingår i Are Sverige som är en del av Are-gruppen med verksamheter i både Finland och Sverige och med totalt 3 500 anställda.

Referenser

334 solpaneler och sänkt CO2 avtryck på VA SYDs reningsverk

VA SYD ansvarar för vatten och avlopp i fem skånska kommuner, bland annat i Malmö och Lund. När... Läs mer