Climat80 Gruppen söker arbetsledare inom fastighetsservice

Climat80 söker Arbetsledare till Fastighetsservice

Climat80 Gruppen söker arbetsledare inom fastighetsservice

Vi har många roliga och spännande kunder och behöver nu förstärka med en arbetsledare. Är du driven och lösningsorienterad och har några års erfarenhet av fastighetsbranschen där du jobbat med fastighetsservice med mindre entreprenader? Då kan du vara den vi söker!

Om tjänsten

I rollen som arbetsledare har du fokus på kunden. Du leder, koordinerar och samordnar arbetet med ditt team och ansvarar för planering, ledning och utveckling av vår fastighetsförvaltning och utemiljö. Du ansvarar för våra avtal med entreprenörer och kunder. Du har god avtalskännedom och ansvar för beställningar och avrop av material och tjänster.

Arbetet är omväxlande och socialt. Du kommer att arbeta självständigt, ha stort eget ansvar och stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du och ditt team ställs inför i ditt arbete. 

Vi söker dig som är:

  • Social, utåtriktad och relationsskapande 
  • Strukturerad och lösningsorienterad
  • Serviceinriktad 

För att lyckas i rollen har du:

  • Ett par års erfarenhet av arbete i bostadsfastigheter som fastighetsskötare eller likvärdigt arbete 
  • Förmåga att skapa goda samarbeten, engagemang och motivation i ditt team.
  • Flytande svenska i tal och skift
  • B- körkort
  • God kännedom om Malmö och Lund som orter

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på vårt kontor i Arlöv men en stor del av arbetet är i Malmö och Lund. 

Ansökan med CV skickas till jobb@climat80.se. Intervjuer sker löpande.
Frågor om tjänsten besvaras av Peter Jensen, Arbetsledare, 046-101 423 eller Nicklas Nordbeck, Affärsområdeschef FM, telefon 040-363 463.

Climat80 Gruppen är en fastighetspartner inom ventilation, värme och sanitet, kyla, el, automation, energi, sanering och fastighetsförvaltning. Med sju dotterbolag har Climat80 ca 400 anställda och kontor i Malmö, Lund och Helsingborg. Climat80 ingår i Are Sverige som är en del av Are-gruppen med verksamheter i både Finland och Sverige och med totalt 3 500 anställda.

Referenser

334 solpaneler och sänkt CO2 avtryck på VA SYDs reningsverk

VA SYD ansvarar för vatten och avlopp i fem skånska kommuner, bland annat i Malmö och Lund. När... Läs mer