Climat80 söker Automationstekniker inom Fastighetsautomation.

Climat80 söker Automationstekniker inom Fastighetsautomation.

Climat80 söker Automationstekniker inom Fastighetsautomation.

Sätter du kunden i fokus och har en utvecklad förmåga att felsöka och lösa de problem som kan uppstå i fastigheters styrsystem? Sök tjänsten som Automationstekniker hos oss!

Här får du får jobba tillsammans med ett team som har stor kunskap inom fastighetsautomation. Vi erbjuder stora utvecklingsmöjligheter inom företaget för den som har engagemang och vilja.

Din roll hos oss:

En Automationstekniker på Climat80 AB jobbar med service och med driftsättning. 

Gäller det service är det ute hos kund med felsökning eller med förbättringsåtgärder på kundens anläggning. Du utför uppdragen i rätt tid och med rätt verktyg och lämnar anläggningen med önskad funktion och med såväl energiekonomin som kvalitén i fokus.

Är uppdraget driftsättning jobbar du på plats i anläggningarna ihop med konstruktör, projektledare och elektriker. Driftsättaren har en viktig roll i projektet när det befinner sig i slutskedet för leverans i tid och med högsta kvalitet.

Dina personliga egenskaper:

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är både lösnings- och serviceorienterad. Du är van vid att arbeta självständigt samt är en god kommunikatör med social kompetens. Du är noggrann och har ett analytiskt sinne och jobbar strukturerat. Du kan uttrycka dig på svenska i tal och skrift. samt har körkort för bil är ett krav.

Dina erfarenheter och utbildning:

För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har en teknisk gymnasieutbildning samt erfarenhet från liknande arbeten, med fördel inom en teknisk bransch såsom fastighetsautomation, energi, VVS, ventilation eller kyla. 

Du är serviceminded, flexibel och social gentemot kunder och kollegor, duktig på att skapa förtroende samt att uppfatta och tillmötesgå kundernas behov. Du har goda kunskaper kring el och elsäkerhet samt innehar systemkunskap. Erfarenhet av PLC/DUC programmering är meriterande. Som person är du tekniskt lagd, har en förmåga att se helheten samt att felsöka och lösa problem som uppstår. Du har också ett stort intresse för teknik och energibesparing.

Körkort erfordras till alla våra tjänster.

För frågor om tjänsten kontakta vår Affärsområdeschef Thomas Sjöberg
Epost: thomas.sjoberg@climat80.se eller Telefon: 040-363491

Välkommen med din ansökan till jobb@climat80.se

Referenser

334 solpaneler och sänkt CO2 avtryck på VA SYDs reningsverk

VA SYD ansvarar för vatten och avlopp i fem skånska kommuner, bland annat i Malmö och Lund. När... Läs mer