Climat80 söker Drifttekniker/Fastighetstekniker

Climat80 söker Drifttekniker/Fastighetstekniker

Climat80 söker Drifttekniker/Fastighetstekniker

Climat80 Gruppen är en tryggt växande företagsgrupp med jordnära och engagerade medarbetare. Tillsammans strävar vi efter att bygga en kultur med högpresterande team och kundnytta som främsta mål. Inom Climat80 Gruppen är kundens upplevelse av vårt jobb det viktigaste. Samtidigt arbetar vi aktivt för alla ska trivas och må bra på jobbet. En strävan som involverar alla i vår organisation, oavsett om du tillbringar större delen av din arbetsdag på kontoret eller på fältet

Vår Fastighetsavdelning har fått några befintliga avtal förlängda, nya avtal tecknade, och dessutom utökad merförsäljning i flera av avtalen. Allt detta har resulterat i att vi behöver anställa ytterligare Drifttekniker / Fastighetstekniker. Tjänsten innebär arbete inom merparten av västra Skåne med omnejd.

Tjänsten är en ersättningstjänst för pensionsavgång varav vi önskar fortlöpande intervjuer och skyndsam tillsättning.

Om tjänsten

Som Drifttekniker / Fastighetstekniker tillhör du avdelningen Fastighet där du ansvarar för driften på anläggningar vilket innebär tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll av byggnad och tekniska system. Du ansvarar för att utveckla drift- och underhållsverksamheten samt har ett kostnadsansvar för detta. Vidare ansvarar du för samordning och kontroll av det tekniska arbetet i fastigheten som utförs av egen personal, underleverantörer eller sidoleverantörer. Du har även ansvar för mindre projekt, montage och installationer. Som Drifttekniker ansvarar du dessutom för upprättande och optimering av klimat- och funktionskrav samt effektivisera energiprestanda för fastigheten. Rollen innebär även daglig kommunikation, både internt och extern, med kunder, hyresgäster, verksamhet, medarbetare och leverantörer.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

  • Eftergymnasial utbildning inom Fastighets-/Driftteknik, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet om minst 5 år.
  • Som Drifttekniker ska du ha minst ett års arbetslivserfarenhet som just Drifttekniker där du fått kännedom om värmecentraler, ventilationssystem samt styr- och reglerteknik.
  • Flytande svenska i tal och skift.
  • B- körkort
  • Grundläggande datakunskaper ex Microsoft Office, ärendehanteringssystem.

I den här rekryteringen lägger vi stor vikt på dina personliga egenskaper. Du tar stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Vidare strävar du efter att hjälpa dina kunder och kollegor på ett lösningsorienterat sätt och motiveras av att ge förstklassig service. Som person uppskattar du att skapa god kontakt med kollegor och att lösa problem som bidrar till att slutkunden blir nöjd. Du är driven som person och räds inte att ta egna initiativ för att nå de resultat du vill. Slutligen är du öppen för att lära dig nya teknologier och trivs i en varierande roll. Tycker du om att arbeta fritt under eget ansvar och vill ingå i ett kvalitetsmedvetet team - då kommer du att trivas och utvecklas med oss!

Ansökan med CV skickas till jobb@climat80.se

Intervjuer sker löpande.

Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande arbetsledare, Anton Henningson, 040 – 31 63 56

Climat80-Gruppen arbetar efter en egen rekryteringsprocess och vi undanber oss alla kontakter från rekryteringsföretag eller konsulter som önskar erbjuda tjänster eller hjälp i samband med rekrytering.

Climat80 Gruppen är en trygg fastighetspartner inom ventilation, värme och sanitet, kyla, el, automation, energi, sanering och fastighetsförvaltning. Med sex dotterbolag har Climat80 ca 400 anställda och kontor i Malmö, Lund och Helsingborg. Climat80 ingår i Are Sverige som är en del av Are-gruppen med verksamheter i både Finland och Sverige och med totalt 3 500 anställda.

Referenser

Kylsystem hos SydGrönt i Landskrona

Det område som vi arbetat med under decennier är installationer och anläggningar som tar hänsyn... Läs mer