Climat80 söker Fastighetstekniker till Malmö-Lund

Climat80 söker Fastighetstekniker till Malmö-Lund

Climat80 söker Fastighetstekniker till Malmö-Lund

Climat80 Gruppen är en tryggt växande företagsgrupp med jordnära och engagerade medarbetare. Tillsammans strävar vi efter att bygga en kultur med högpresterande team och kundnytta som främsta mål. Inom Climat80 Gruppen är kundens upplevelse av vårt jobb det viktigaste. Samtidigt arbetar vi aktivt för alla ska trivas och må bra på jobbet. En strävan som involverar alla i vår organisation, oavsett om du tillbringar större delen av din arbetsdag på kontoret eller på fältet.

Om tjänsten

Som Fastighetstekniker tillhör du avdelningen Fastighet där du ansvarar för driften på anläggningar vilket innebär tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll av byggnad och tekniska system. Du ansvarar för att utveckla drift- och underhållsverksamheten samt har ett kostnadsansvar för detta. Vidare ansvarar du för samordning och kontroll av det tekniska arbetet i fastigheten som utförs av egen personal, underleverantörer eller sidoleverantörer. Du har även ansvar för mindre projekt, montage och installationer. Rollen innebär även daglig kommunikation, både internt och extern, med kunder, hyresgäster, verksamhet, medarbetare och leverantörer.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

  • Eftergymnasial utbildning inom Fastighets-/Driftteknik, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet om minst 5 år.
  • Flytande svenska i tal och skift.
  • B- körkort 
  • Grundläggande datakunskaper ex Microsoft Office, ärendehanteringssystem.

I den här rekryteringen lägger vi stor vikt på dina personliga egenskaper. Du tar stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Vidare strävar du efter att hjälpa dina kunder och kollegor på ett lösningsorienterat sätt och motiveras av att ge förstklassig service. Som person uppskattar du att skapa god kontakt med kollegor och att lösa problem som bidrar till att slutkunden blir nöjd. Du är driven som person och räds inte att ta egna initiativ för att nå de resultat du vill. Slutligen är du öppen för att lära dig nya teknologier och trivs i en varierande roll.

Vem är du?

Har du en eftergymnasial utbildning inom Fastighets-/Driftteknik eller motsvarande del i arbetslivserfarenhet?

Ansökan med CV skickas till jobb@climat80.se

Intervjuer sker fortlöpande.

Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande Driftchef Aleksandar Denic på 040-31 63 50

Climat80-Gruppen arbetar efter en egen rekryteringsprocess och vi undanber oss alla kontakter från rekryteringsföretag eller konsulter som önskar erbjuda tjänster eller hjälp i samband med rekrytering.

Referenser

Alfa Laval har tecknat nytt serviceavtal för sina ca 60 stycken komfort- och... Läs mer

Riktlinjer covid-19

Riktlinjer%20covid-19

Riktlinjer och åtgärder för att förhindra smittspridning av coronavirus och sjukdomen covid-19.

Riktlinjer uppdaterade 2020-11-09