Climat80 söker OVK-besiktningsman till kontoret i Malmö.

Climat80 söker OVK-besiktningsman till kontoret i Malmö.

Climat80 söker OVK-besiktningsman till kontoret i Malmö.

Är du sakkunnig funktionskontrollant av ventilationssystem med behörighet K? Vill du arbeta som en viktig kugge i vårt kompetenta arbetslag på Climat80´s serviceavdelning? Då kan du vara rätt person för jobbet!

Din roll hos oss:

Du kommer i första hand arbeta med OVK och ansvara för planering, utförande och uppföljning. Vi ser också att du kan vara behjälplig med mindre luftflödesinjusteringar. Vidare ingår det att ansvara för att instrument/utrustning sköts och kalibreras enligt dokumenterade instruktioner.

Du kommer att ha ett nära samarbete med kunder och kollegorna på avdelningen och ha en viss konsulterande funktion både internt och externt. Vidare kommer du med dina kunskaper i samråd med chefen för besiktningsgruppen att medverka till att ta fram underlag för kalkyl- och offertarbete.

Dina egenskaper:

Du är kundorienterad, strukturerad och serviceinriktad med en välutvecklad teamanda. Det är viktigt att vi stöttar varandra i arbetslaget och tar ansvar för både de egna och lagets arbetsuppgifter. Det underlättar om du är en prestigelös och flexibel person.

Naturligtvis har du B-körkort och behärskar svenska språket väl i såväl tal som skrift. Vi förutsätter att du hanterar standardprogram som Word, Excel och Outlook.

Vill du ha mer information så är du välkommen att ta kontakt med Peter Lindell, 040–316856, peter.lindell@climat80.se

Välkommen med din ansökan till: jobb@climat80.se 
Märk ansökan med ”OVK-besiktningsman”

Vi jobbar med löpande urval så vi vill ha din ansökan med CV snarast.

Referenser

334 solpaneler och sänkt CO2 avtryck på VA SYDs reningsverk

VA SYD ansvarar för vatten och avlopp i fem skånska kommuner, bland annat i Malmö och Lund. När... Läs mer