Climat80 söker OVK och luftinjusterare till Helsingborg

Climat80 söker OVK och luftinjusterare till Helsingborg

Climat80 söker OVK och luftinjusterare till Helsingborg

Dina arbetsuppgifter

Som OVK & luftinjusterare arbetar du med ventilationsanläggningar, utför flödesmätningar och kontroller av luftkvalitén. I servicearbetet felsöker och åtgärdar du fel inom ventilation. Arbete med styr- och reglerteknik förekommer. Du arbetar självständigt i många olika typer av serviceuppdrag.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av:

  • OVK-besiktning
  • Driftsättning av ventilationssystem
  • Injusteringar av luftflöden i ventilationsanläggningar

Vårt erbjudande

För rätt person erbjuder vi ett ansvarsfullt, fritt och omväxlande arbete med bra lönevillkor. Den ena dagen är inte den andra lik. Du kommer att arbeta nära våra kunder. Vi är ett glatt gäng med en stark teamkänsla som trivs och brinner för det vi gör, nämligen att ge våra kunder den bästa servicen.

CLIMAT80 ett stabilt och framgångsrikt företag. Inom CLIMAT80 Gruppen finns det mycket goda möjligheter för den som vill utvecklas och gå en karriär inom vårt företag. Vi satsar på kontinuerliga vidareutbildningar av vår personal.

På Climat80 anordnas regelbundet aktiviteter med olika teman för personalen, där vi alla trivs och har roligt tillsammans under lättsamma former.  Detta är en viktig del i vår företagskultur. Vår personal trivs hos oss.

Din bakgrund och behörighet

Du har behörighet k som sakkunnig funktionskontroll och med det en god erfarenhet i ventilations branschen. Du är kundorienterad, strukturerad och serviceinriktad med en välutvecklad teamanda. Du arbetar självständigt med det är viktigt att vi stöttar varandra inom arbetslaget. Du som söker tjänsten har arbetat med ventilation och känner dig självgående i ditt arbete som OVK/injusterare. Förmodligen har du även en teknisk utbildning inom just ventilation. Som person trivs du med servicearbete och är lösningsorienterad. Det är viktigt att du som person har stort engagemang. Att Du har B-körkort är ett krav. Du har även grundläggande datorkunskaper.

Som person brinner du för att ge den bästa servicen. Du är social, flexibel och kan arbeta med samtliga av våra kundgrupper. Du är såklart även en bra teamplayer med dina övriga kollegor.

Välkommen med din ansökan!

Vi tillämpar löpande urval i den här rekryteringsprocessen.

Skicka ansökan till jobb@climat80.se

Referenser

334 solpaneler och sänkt CO2 avtryck på VA SYDs reningsverk

VA SYD ansvarar för vatten och avlopp i fem skånska kommuner, bland annat i Malmö och Lund. När... Läs mer