Climat80 söker projektledare i Helsingborg

Climat80 söker projektledare i Helsingborg

Climat80 är en del av Climat80-Gruppen som är Öresundsregionens största privatägda helhetsleverantör av inneklimat – en komplett klimatpartner med ca 400 anställda med en omsättning på ca 600 miljoner SEK. Vi finns i Malmö, Lund och Helsingborg.

Arbeta hos oss

Drivs du av utveckling och engagemang och vill arbeta aktivt för att bidra till vår fortsatta utveckling och framgång får du mycket tillbaka hos oss. Vi erbjuder dig goda möjligheter till ett självständigt, ansvarsfullt och utvecklande arbete.

I nära 35 år har Climat80 utvecklat inneklimat till stora fastighetsbolag, byggentreprenörer, bostadsrättsföreningar och enskilda fastighetsägare. Climat80 driver utveckling inom våra kunders fastigheter där vi inom ventilation hjälper till med allt från idé till service, och arbetar med projektledning, driftteknik och service, energioptimering och miljötänk.

Climat80 är en pålitlig leverantör med kapacitet, flexibilitet och enkel administration. Vår personal har långtgående befogenheter vilket gör samarbetet smidigt och enkelt.

Climat80-Gruppen är en tryggt växande företagsgrupp med jordnära och engagerade medarbetare. Tillsammans strävar vi efter att bygga en kultur med högpresterande team och kundnytta som främsta mål. Inom Climat80-Gruppen är kundens upplevelse av vårt jobb det viktigaste. Samtidigt arbetar vi aktivt för att alla ska trivas och må bra på jobbet. En strävan som involverar alla i vår organisation, oavsett om du tillbringar större delen av din arbetsdag på kontoret eller ute på fältet.

Våra ambitioner förutsätter både kunskap och engagemang, men också att du känner dig säker och trygg på din arbetsplats. Därför är din arbetsmiljö, hälsa och friskvård vardagsprioriterade områden för Climat80-Gruppen.

Affärsidé och vision

Climat80-Gruppen ska erbjuda och leverera kunderna skräddarsydda, rationella och ekonomiska helhetslösningar inom ventilation, VS, kyla och fastighetsservice. Våra lösningar ska vara baserade på den senaste tekniken med låg miljöpåverkan. Vi ska arbeta långsiktigt med god kundvård och lyhördhet för kundens önskemål och behov. 

Din roll som projektledare

Du driver självständigt projekt från planering till slutbesiktning och ser till att uppställda mål uppnås och att resultat levereras till beställaren enligt kundens förväntningar. I rollen ingår att driva affärsrelationen med leverantören, du samordnar kontakter och ansvarar för teknikutförandet. Rollen innebär också att du ansvarar för planering av resurser och du har det ekonomiska ansvaret i projektet. 

Ditt jobb omfattar

 • Projektledning av mindre och större om- och tillbyggnadsprojekt.
 • Som projektledare ansvarar du i första hand för ventilationsinstallationerna, men är ofta ansvarig för samordning av övriga installationer såsom kyla, VS och el.
 • I vissa fall kan även byggsamordning ingå vid projekt som omfattar totalentreprenad.
 • Du kommer att vara ansvarig för de projekt du leder och i den rollen ansvara för inköp, planering och att driva entreprenaderna under hela byggtiden med fullt ekonomiskt ansvar.

Din bakgrund

 • Du bör ha tekniskt gymnasium och kompletterad kunskap inom projektledning.
 • Dina kunskaper inom ventilation är viktiga.
 • Vi ser gärna att du har en bakgrund från branschen och värdesätter om du har jobbat med projektledning inom byggsektorn och luftbehandling.
 • Du bör ha minst fem års branscherfarenhet inom projektledning och installation.
 • Goda kunskaper inom ekonomi och data.
 • Du behärskar svenska i såväl tal som skrift.
 • Du är van att arbetad med Outlook, Word och Excel.
 • Innehar B-körkort.

Din personliga kompetens

Hos oss kommer du att arbeta både självständigt och i team. Det kräver att du är självgående och drivande, har struktur och känner ansvar. När det gäller större uppdrag kommer du att ingå i ett större team där vår teamanda är viktig, med en god förmåga att stötta andra och ta ansvar för teamets arbetsuppgifter.

För att lyckas i rollen krävs att du är strukturerad, ansvarstagande och har en god samarbetsförmåga. I rollen krävs hög social kompetens och en god förmåga att skapa förtroende, både internt och i samarbete med våra kunder. Du är säljinriktad och affärsmässig, nyfiken till din natur och har ett starkt intresse för kombinationen av teknik, människor, ekonomi och affärer. 

Ditt samarbete med kunder ställer krav på kundorientering, att du kan kommunicera och leverera god service.

Känns det här utmanande och vill du ha mer information om tjänsten, kontakta Dick Tunebris på 042-36 41 11.

Vi jobbar med löpande urval så vi vill gärna ha in din ansökan med CV snarast.

Skicka den via e-post till: jobb@climat80.se (märk din ansökan med ”Projektledare Helsingborg”)

Referenser

Brf Steglitsen

Brf Steglitsen ligger i Arlöv och omfattar 17 lägenheter och en gemensamhetslokal. Fastigheten... Läs mer