Climat80 söker SBA tekniker

Climat80 söker SBA tekniker

Climat80 söker SBA tekniker

Driftentreprenad ligger under Fastighetsavdelningen och ansvarar för drift, tillsyn och skötsel samt felavhjälpande underhåll och kundservice hos våra kunder.

Fastigheterna är komplexa och tekniskt utmanande. Med vårt specialistkunnande och vår kännedom om våra kunders villkor är vi med och skapar förutsättningar för livsviktig vård, trygg miljö, bra boende och ett säkert ägande för vår kund. 

Dina arbetsuppgifter

Du kommer som SBA-tekniker att arbeta med varierande arbetsuppgifter inom området brand. Du kommer vara ansiktet utåt för vår uppdragsgivare då tjänsten innebär att vara ute mycket hos kund. Vardagliga arbetsuppgifter i rollen som SBA-tekniker är daglig tillsyn- och skötselarbete relaterat till brandskydd.

Fler förekommande arbetsuppgifter är bland annat:

  • Revidera och granska underlag till utrymningsplaner
  • Utföra SBA, samt rapportera tillsyn och skötsel i kundens fastighetssystem
  • Bevaka och medverka vid besiktningar och revisioner
  • Vara fastigheters anläggningsskötare enligt SBF

Kompetensprofil

För att passa i rollen som brandtekniker ser vi att du har erfarenhet av arbetet ovan. Du ska vara utbildad Anläggningsskötare brandlarm samt Anläggningsskötare sprinkler. Som minst har du gymnasieutbildning och du har gärna annan relevant utbildning inom området. Dina SBA-kunskaper är goda. Körkort B är ett krav och du har även god datavana.

Dina personliga egenskaper

Som SBA-tekniker behöver du kunna arbeta både självständigt och i grupp. Du är som person initiativtagande, kommunikativ och noggrann. Ditt arbetssätt är strukturerat och proaktivt och du har förmågan att se vad som behöver ordnas. Att ha ansvarskänsla, ordningssinne och en positiv inställning är väldigt viktigt för tjänsten.

Vill du ha mer information, ring Rekryterande Driftchef Aleksandar Denic 040 31 63 50

Vi jobbar med löpande uttagning varför vi vill höra av dig så snart som möjligt! Skicka ansökan med CV till jobb@climat80.se

Referenser

Klimatkyl

Alfa Laval bygger en ny värmepump för kontor och fabriksanläggningarna på Gunnesbo i Lund.... Läs mer

Riktlinjer covid-19

Riktlinjer%20covid-19

Riktlinjer och åtgärder för att förhindra smittspridning av coronavirus och sjukdomen covid-19.

Riktlinjer uppdaterade 2020-11-09