Climat80 söker servicetekniker & servicemontörer till Helsingborg

Climat80 söker servicetekniker & servicemontörer till Helsingborg

Climat80 söker servicetekniker & servicemontörer till Helsingborg

Vill du också arbeta i ett framgångsrikt team? 

Nu söker vi en servicetekniker / servicemontör till vår avdelning i Helsingborg.

Dina arbetsuppgifter

Hos oss kommer du att utföra många olika typer av arbeten inom ventilationsservice ute hos våra olika kunder, allt från att lösa akuta ärenden men också felavhjälpande samt förebyggande underhåll förekommer. 

Vårt erbjudande

För rätt person erbjuder vi ett ansvarsfullt, fritt och omväxlande arbete med bra lönevillkor. Den ena dagen är inte den andra lik. Du kommer att arbeta nära våra kunder. Vi är ett glatt team med en stark teamkänsla som trivs och brinner för det vi gör, nämligen att ge våra kunder den bästa servicen.  

Dessutom är CLIMAT80 ett stabilt och framgångsrikt företag. Inom CLIMAT80-Gruppen finns det mycket goda utvecklings- och karriärmöjligheter för den som vill utvecklas vidare inom vårt företag. Vi satsar på kontinuerliga vidareutbildningar av vår personal. 

På Climat80 anordnas regelbundet aktiviteter med olika teman för personalen, där vi alla trivs och har roligt tillsammans under lättsamma former.  Detta är en viktig del i vår företagskultur. Vår personal trivs hos oss.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med fast lön enligt avtal och tillträde enligt överenskommelse. 

Din bakgrund och personlighet

Du som söker har en bred och minst 3-5 års praktisk erfarenhet inom ventilationsområdet som Servicetekniker. 

Du har förmågan att överträffa kundernas förväntningar på dina utförda arbeten. 

Önskvärt för oss är du är en ”allkonstnär” som även kan lite av varje inom, både styr- och reglerteknik och har gärna även har någon form av kompetens inom el-området, utöver ditt rena kunnande som servicetekniker inom ventilation.  Att Du har B-körkort är ett krav. Du har även grundläggande datorkunskaper. 

Som person brinner du för att ge den bästa servicen. Du är social, flexibel och kan arbeta med samtliga av våra kundgrupper. Du är duktig på att planera och prioritera din egen tid och är självgående. Du är så klart även en bra teamplayer med dina övriga kollegor.

Gillar du att arbeta fritt under eget ansvar och vill ingå i ett vinnande team där vi tar tillvara på de som vill utvecklas? 

Då är du välkommen med din ansökan! 

Vi tillämpar löpande urval i den här rekryteringsprocessen.

Skicka ansökan till jobb@climat80.se

Referenser

334 solpaneler och sänkt CO2 avtryck på VA SYDs reningsverk

VA SYD ansvarar för vatten och avlopp i fem skånska kommuner, bland annat i Malmö och Lund. När... Läs mer