Climat80 söker Teknisk förvaltare

Climat80 söker Teknisk förvaltare

Climat80 söker Teknisk förvaltare

Climat80 Gruppen är en tryggt växande företagsgrupp med jordnära och engagerade medarbetare. Tillsammans strävar vi efter att bygga en kultur med högpresterande team och kundnytta som främsta mål. Inom Climat80 Gruppen är kundens upplevelse av vårt jobb det viktigaste. Samtidigt arbetar vi aktivt för alla ska trivas och må bra på jobbet. En strävan som involverar alla i vår organisation, oavsett om du tillbringar större delen av din arbetsdag på kontoret eller på fältet

Vår Fastighetsavdelning har fått några befintliga avtal förlängda, nya avtal tecknade, och dessutom utökad merförsäljning i flera av avtalen. Allt detta har resulterat i att vi behöver anställa Teknisk förvaltare.

Tjänsten är nyinrättad och du ansvarar tillsammans med övriga i arbetsledningen för att bygga upp denna tjänst efter våra riktlinjer och avtal.

Om tjänsten

Som Teknisk förvaltare har du en central roll i vår kundorienterade organisation och huvudansvaret för den löpande dialogen med våra kunder som är bostadsrättsföreningar och kommersiella kunder. Du kommer ha tillgång till all den breda fastighetskompetens som finns inom Climat80.

Du säkerställer att kundernas behov kombineras med rätt resurser från oss. Som Teknisk förvaltare är du bostadsrättsföreningens och fastighetsägarens förlängda arm och är den som har koll på fastighetens skick och renoveringsbehov. Du genomför underhållsprojekt, reviderar underhållsplaner och stödjer föreningen när det dyker upp tekniska frågor. Du ansvarar för att lagar och regler följs och handlägger försäkringsfrågor. Du ansvar också för att kunden får beställda leveranser i utlovad tid och för att myndighetsbesiktningar planeras och genomförs i rätt tid och med nödvändig dokumentation. 

I rollen som Teknisk förvaltare kommer du att arbeta i en rådgivande roll med många kundkontakter. I våra kunduppdrag kommer du att arbeta i nära samarbete med arbetsledare, ekonomer, tekniker, kundansvariga och fastighetsskötare och med så många fler.

Arbetet är omväxlande och socialt. Du kommer att arbeta självständigt, ha stort eget ansvar och få stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete. Du kommer även att ha ansvar för kontakter gentemot entreprenörer. I rollen ingår även uppdrag som ledamot i bostadsrättsföreningarnas styrelser. Detta innebär att du får en rådgivande roll och får delta på vissa styrelsemöten.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har erfarenhet från bygg- eller fastighetsbranschen via utbildning eller arbetslivserfarenhet. Vi vill att du har erfarenhet från kundrelationer och goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Vidare ser vi att du har kunskap kring de lagar och myndighetskrav som är aktuella inom området och att du har erfarenhet av att tolka och upprätta upphandlings- och avtalsdokument. Du kan tidigare ha arbetat med projektledning inom fastighetsunderhåll och känner väl till ombyggnadsprojektets samtliga faser, från projektering till garanti. Har du erfarenhet av styrelseuppdrag eller arbete i en bostadsrättsförening ser vi det som en fördel.

Som person är du social och utåtriktad. Du är relationsskapande och upplevs som socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang. Du har lätt för att knyta kontakt med nya människor. Du tycker om att ge bra service och agerar alltid professionellt i alla dina kundkontakter. Du är självgående och tar ansvar för din uppgift och driver dina processer mot målets riktning. Du är också strukturerad och kan agera effektivt även när förutsättningar förändras.  Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, vi tillämpar dock provanställning först.

Övrigt

Placering på något av våra kontor inom Climat80. Körkort (B) är ett krav för denna tjänst.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

  • Relevant eftergymnasial utbildning med minst  tre års arbetslivserfarenhet.
  • Flytande svenska i tal och skift.
  • B- körkort
  • Grundläggande datakunskaper ex Microsoft Office, ärendehanteringssystem.

I den här rekryteringen lägger vi stor vikt på dina personliga egenskaper. Du tar stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Vidare strävar du efter att hjälpa dina kunder och kollegor på ett lösningsorienterat sätt och motiveras av att ge förstklassig service. Som person uppskattar du att skapa god kontakt med kollegor och att lösa problem som bidrar till att slutkunden blir nöjd. Du är driven som person och räds inte att ta egna initiativ för att nå de resultat du vill. Slutligen är du öppen för att lära dig nya teknologier och trivs i en varierande roll. Tycker du om att arbeta fritt under eget ansvar och vill ingå i ett kvalitetsmedvetet team - då kommer du att trivas och utvecklas med oss!

Ansökan med CV skickas till jobb@climat80.se

Intervjuer sker löpande.

Frågor om tjänsten besvaras av Nicklas Nordbeck, Avdelningschef Fastighetsförvaltning. Telefon 040-363 463.

Climat80-Gruppen arbetar efter en egen rekryteringsprocess och vi undanber oss alla kontakter från rekryteringsföretag eller konsulter som önskar erbjuda tjänster eller hjälp i samband med rekrytering.

Climat80 Gruppen är en trygg fastighetspartner inom ventilation, värme och sanitet, kyla, el, automation, energi, sanering och fastighetsförvaltning. Med sju dotterbolag har Climat80 ca 400 anställda och kontor i Malmö, Lund och Helsingborg. Climat80 ingår i Are Sverige och är en del av Are-gruppen med verksamheter i både Finland och Sverige och med totalt 3 500 anställda

Referenser

Kylsystem hos SydGrönt i Landskrona

Det område som vi arbetat med under decennier är installationer och anläggningar som tar hänsyn... Läs mer