ELFAST, en del av Climat80-Gruppen söker serviceelektriker i Malmö

ELFAST, en del av Climat80-Gruppen söker serviceelektriker i Malmö

ELFAST, en del av Climat80-Gruppen söker serviceelektriker i Malmö

ELFAST är företaget för dig som vill ta nästa steg i en organisation med goda möjligheter att påverka din vardag och vill fokusera på installation och teknisk utveckling inom hela segmentet elteknik.

Vi arbetar inom samtliga spännings- och specialistområden, vi erbjuder projekt och service i olika storlek och former.

ELFAST är idag 40-tal medarbetare i Malmö-Lund området.

Om tjänsten

Vi söker motiverade elektriker för att serva nya spännande kunder, vi söker driftiga personer som vill vara med och forma vår elavdelning i Malmö där du kommer in i ett etablerat gäng som är specialister inom VS, ventilation och kyla.

Som elektriker arbetar du självständigt i många olika typer av uppdrag – både i större och mindre projekt. Jobbet innebär att du kommer att planera, samordna och utföra installationer åt våra olika kunder. 

Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer. Hos oss får du bidra i spännande projekt där du får möjlighet att utvecklas i din roll som elektriker.

Vem är du?

  • Vi söker dig som har mångårig erfarenhet eller dig som vill gå vidare i karriären och idag arbetar med liknande arbetsuppgifter.
  • Som medarbetare hos ELFAST är delaktighet, ansvar för kundrelationer och det egna arbetet en självklarhet.
  • Dina personliga egenskaper är viktigt för att behålla den atmosfär vi har idag. Du är en teamspelare som tar ansvar för att planera och genomföra dina serviceuppdrag. 

Körkort B krävs.

Vill du bidra till vår tillväxt med din kompetens inom elinstallation och trivs i ett företag där du får vara med och påverka, så lämna din ansökan nedan.

För Ytterligare Information Kontakta:

Jörgen Jönsson, 0722-351903
Jorgen.jonsson@elfastab.se

Referenser

Kylsystem hos SydGrönt i Landskrona

Det område som vi arbetat med under decennier är installationer och anläggningar som tar hänsyn... Läs mer