Elfast söker en erfaren Projektledare inom el

Elfast söker en erfaren Projektledare inom el

Elfast söker en erfaren Projektledare inom el

Vill du tillhöra ett vinnande team samt arbeta med elentreprenader

Vi på Elfast söker en erfaren Projektledare inom el.
  


Dina arbetsuppgifter

I rollen som projektledare ansvarar du för projektens genomförande och ekonomiska resultat. Du arbetar proaktiv med att driva projekten framåt. Du genomför löpande avstämningar med entreprenörer, leverantörer, intern personal samt slutkund. Vi är ett bolag med korta beslutsvägar. Hos oss får du möjlighet att arbete med aktiv projektledning av våra olika entreprenader. Projekten varierar i storlek och omfattning.

Vårt erbjudande


Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande roll inom ett framgångsrikt och branschledande företag med entreprenadatmosfär. Du kommer att få arbeta tillsammans med trevliga och proffsiga kollegor. Vidare kommer du även att få vara med om att påverka och bidra till utvecklingen av avdelningen. Inom Climat80 Gruppen finns mycket goda utvecklingsmöjligheter för vår personal. Vi arbetar nära tillsammans med våra kollegor både inom det egna bolaget men även övriga bolag inom Climat80-gruppen

.

Tjänsten är på heltid med fast månadslön. Tillträde omgående enligt överenskommelse.Din bakgrund


För att lyckas och trivas i rollen som Projektledare vill vi att du har minst 3-5 års erfarenhet av projektledning. Du har stort tekniskt intresse samt har affärsmanskap och är en god kommunikatör. Vidare har du har systemvana från affärs/projekt-system och har god svenska i tal och skrift.För den här rollen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är målmedveten och lösningsorienterad. Du är en teammänniska. Du arbetar strukturerat, planerar och organiserar arbetet även under stressiga perioder. Som person är du nyfiken och har goda ledaregenskaper och känner dig trygg i rollen som ledare.Körkort erfordras till den här tjänsten. 


Om du brinner för projektledning samt vill utvecklas och växa tillsammans med oss? Då kan den här tjänsten vara något för dig! 

Skicka ansökan med CV till jobb@climat80.se

Referenser

Kylsystem hos SydGrönt i Landskrona

Det område som vi arbetat med under decennier är installationer och anläggningar som tar hänsyn... Läs mer