Elfast söker installations och service elektriker i Malmö

Elfast söker installations och service elektriker i Malmö

Vi ska öka personalstyrkan inom ELFAST och vi behöver fler duktiga och engagerade medarbetare till vårt team för att klara av alla jobb som vi fått i uppdrag att färdigställa.

EL FASTIGHETSSERVICE SYD AB  (ELFAST) är en del av Climat80-Gruppen som är en kompetent, funktionell och komplett samarbetspartner när det gäller El, Ventilation, VVS, Kyla samt Styr & Övervakning.
ELFAST är idag Climat80-Gruppens elinstallationsföretag och har idag 40 anställda.

DITT JOBB OMFATTAR

Som Installationselektriker inom ELFAST arbetar du med entreprenader eller servicejobb inom EL installationer. Du kommer att arbeta i ett team tillsammans med projektledare samt andra montörer. 

Vi söker både elektriker för vår entreprenadavdelning samt för vår serviceavdelning  i Malmö.

Vi söker dig som är utbildad elektriker och har fleråriga erfarenheter från yrket.
Du arbetar självständigt och det är meriterande om du har erfarenhet av svagström eller styr- och regler. B-körkort är ett krav. Som person är du servicetänkande, kreativ problemlösare, utåtriktad och har ett stort tekniskt intresse. Då tjänsten ställer krav på att du kan samarbeta med såväl kunder som med medarbetare, vill vi att du har en mycket god samarbetsförmåga. Likaså värdesätter vi din förmåga att arbeta på ett strukturerat sätt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper

Känns det här utmanande och vill du ha mer information så kontakta Jörgen Jönsson 072-235 19 03 eller  jorgen.jonsson@elfastab.se 

Vi jobbar med löpande urval så vi vill gärna ha in din ansökan med CV snarast.
Ansökningarna hanteras löpande med reservation under semester perioden.
(märk din ansökan med ”Elektriker”) 

Climat80-Gruppen arbetar efter en egen rekryteringsprocess och vi undanber oss alla kontakter från rekryteringsföretag och/eller konsulter som önskar erbjuda tjänster eller hjälp i samband med rekrytering. 

Referenser

Malmö Arena Hotel

Malmö Arena Hotel är klart för invigning i mars 2015. Bokning av konferenslokaler och de 295... Läs mer