ELFAST söker nya Serviceelektriker i Malmö-Lund

Servicetekniker Elfast

ELFAST söker nya Serviceelektriker i Malmö-Lund

ELFAST är företaget för dig som vill ta nästa steg i en organisation med goda möjligheter att påverkan samt fokus på installation och teknisk utveckling, allt inom el. Vi arbetar inom samtliga spännings- och specialistområden och erbjuder projekt i olika storlek och former. ELFAST är idag ett 30-tal medarbetare i Malmö-Lund-området.

Om tjänsten

ELFAST söker förstärkning för att serva våra nya kunder. Vi söker därför fler motiverade elektriker inom Serviceprojekt och service. 

Som elektriker arbetar du självständigt i många olika typer av uppdrag – både i större och mindre projekt. I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra installationer åt våra olika kunder. 

Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer. Hos oss får du bidra i spännande projekt där du får möjlighet att utvecklas i din roll som elektriker.

Vem är du?

Vi söker dig som har mångårig erfarenhet eller dig som vill gå vidare i karriären och idag arbetar med liknande arbetsuppgifter. Som medarbetare hos ELFAST är delaktighet och ansvar för både kundrelationer och det egna arbetet en självklarhet.

Dina personliga egenskaper är viktiga för att behålla den atmosfär vi har idag. Du är en teamspelare som tar ansvar för att planera och genomföra dina serviceuppdrag. 

Körkort B krävs.

Vill du bidra till vår tillväxt med din kompetens inom elinstallation och trivs i ett företag där du får vara med och påverka, skicka din ansökan till jobb@climat80.se 

För ytterligare information kontakta:

Jörgen Jönsson    0722-351903
Jorgen.jonsson@elfastab.se

Referenser

Svensson i Lamhult

Sanpro har slipat betonggolvet i Svenssons i Lammhults Malmöbutik.

Riktlinjer covid-19

Riktlinjer%20covid-19

Riktlinjer och åtgärder för att förhindra smittspridning av coronavirus och sjukdomen covid-19.

Riktlinjer uppdaterade 2020-11-09