Erfaren Projektledare inom Fastighetsautomation till Climat80

Erfaren Projektledare inom Fastighetsautomation till Climat80

Erfaren Projektledare inom Fastighetsautomation till Climat80

Climat80 AB behöver förstärka vårt team med erfarna Projektledare. Vi är ett bolag med korta beslutsvägar och kan utlova möjligheten att både arbeta i och leda spännande projekt av olika storlek inom fastighetsautomation.

Vill du arbeta med spännande projekt tillsammans med avancerad och nyskapande teknik i team på en arbetsplats där du har goda utvecklingsmöjligheter och själv äger din utveckling i bolaget? Sök då tjänsten som Projektledare hos oss!

Din roll hos oss:

Som Projektledare hos oss ansvarar du för projektens genomförande och ekonomiska resultat. Du arbetar proaktiv från upphandling, planering och resurstillsättning till att driva projekten framåt och i mål. Du genomför löpande avstämningar med entreprenörer, leverantörer, intern personal samt slutkund.

Dina personliga egenskaper:

I denna rekrytering lägger vi stor vikt på dina personliga egenskaper. Du är målmedveten och lösningsorienterad. Du är en teammänniska. Du arbetar strukturerat, planerar och organiserar arbetet även under stressiga perioder. Du är nyfiken i din personlighet och har goda ledaregenskaper och känner dig trygg i rollen som ledare.

Dina erfarenheter:

För att lyckas och trivas i denna roll vill vi att du har flera års erfarenhet av projektledning. Du har stort tekniskt intresse samt har affärsmanskap och är en god kommunikatör.

Vidare har du erfarenhet inom entreprenad, fastighetsautomation, drift och underhåll och en god branschkännedom inom VVS-system, konstruktion, projektering. Du har systemvana från affärs/projekt-system och har god svenska i tal och skrift. Körkort erfordras till alla våra tjänster.

För frågor om tjänsten kontakta vår Affärsområdeschef Thomas Sjöberg
Epost: thomas.sjoberg@climat80.se eller Telefon: 040-363491

Välkommen med din ansökan till jobb@climat80.se
 

Referenser

334 solpaneler och sänkt CO2 avtryck på VA SYDs reningsverk

VA SYD ansvarar för vatten och avlopp i fem skånska kommuner, bland annat i Malmö och Lund. När... Läs mer