Injustering / Styr och regler tekniker inom ventilation sökes till Climat80 Helsingborg

ventilation

Injustering / Styr och regler tekniker inom ventilation sökes till Climat80 Helsingborg

Dina Arbetsuppgifter

Vi söker en erfaren injustering / styr och regler-tekniker till vår ventilationsavdelning i Helsingborg. Arbetet som tekniker hos Climat80 är omväxlande och varierande, ingen dag är den andra lik. I nära samarbete med kunden planerar, utför och följer du upp ditt arbete självständigt. Dina kunder är företag, offentliga sektorn och verksamheter.

Vi erbjuder dig

Vill du arbete med energi, värme, vatten och luft? Då kan vi erbjuda dig en stimulerande arbetsplats med spännande arbetsuppgifter och projekt. Genom effektiva och miljömedvetna installationer och teknisk service. Som en del av Climat80 har du möjlighet att utvecklas och växa inom koncernen, vi är beredda att satsa på dig.

Tjänsten som tekniker är ett roligt och ansvarsfullt arbete. Här har du chansen att komma till ett väl inarbetat team som vet vad kvalitet och nöjda kunder betyder. Hos oss får du möjlighet att bli ännu bättre på det du är bra på, du får arbeta tillsammans med duktiga medarbetare och samtidigt ha kul på jobbet. Som anställd på Climat80 får du ett antal förmåner såsom hälsoundersökning, friskvårdsbidrag, träningsbidrag, biljetter till handboll och ishockey, osv.

Vem är du?

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av att arbeta med injustering av luftflöden eller styr och regler.

Körkort är ett krav för tjänsten. OVK-behörighet är meriterande. Som person vill vi att du är driven, har framåtanda och ett stort tekniskt intresse. Du trivs med att arbeta på ett serviceinriktat sätt med kundens behov i fokus. Då tjänsten ställer krav på att du kan samarbeta med såväl kunden som med medarbetare, vill vi att du har en mycket god samarbetsförmåga. Likaså värdesätter vi din förmåga att arbeta på ett strukturerat sätt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Välkommen med din ansökan! Bearbetning av inkomna ansökningar och intervjuer sker löpande.

Märk din ansökan med ”Injustering / Styr och Regler - Helsingborg”

Ansökan med CV skickas till - jobb@climat80.se

Climat80-Gruppen arbetar efter en egen rekryteringsprocess och vi undanber oss alla kontakter från rekryteringsföretag eller konsulter som önskar erbjuda tjänster eller hjälp i samband med rekrytering.

Referenser

Åke P Fågel & Vilt

Åke P Fågel & Vilt bygger ut verksamheten genom en om- och tillbyggnad av kyl- och frysrum... Läs mer

Riktlinjer covid-19

Riktlinjer%20covid-19

Riktlinjer och åtgärder för att förhindra smittspridning av coronavirus och sjukdomen covid-19.

Riktlinjer uppdaterade 2020-11-09