Klimatkyl söker kyltekniker

Klimatkyl söker kyltekniker

Du kommer att i nära samarbete med kunder och avdelningen i övrigt utföra all form av skötsel och felavhjälpande underhåll av kylinstallationer/funktioner i fastigheterna.

I dina uppgifter ingår även att arbeta med förebyggande och med planerat underhåll av installationerna, drift- och energioptimering samt initiera projekt/moderniseringar som består i samverkande system för värme, ventilation, kyla mm
Du kommer att delta i möten, projekt etc tillsammans med kunden och andra representanter från företaget.

För att lyckas i jobbet bör du ha tekniskt gymnasium med för tjänsten relevant utbildning och Kylcertifiering Klass1. Vi tror också att du behöver ha minst 5 års erfarenhet av branschen som kyltekniker.

Naturligtvis har du B-körkort och behärskar svenska språket såväl i tal som i skrift samt kan hantera Outlook, Word och Excel.

Som person är du självgående och drivande, strukturerad och ansvarstagande.
Du är kundorienterad och kommunikativ och naturligtvis serviceinriktad.
Du har en välutvecklad teamanda, där du gärna stöttar andra och tar ansvar för både dina och teamets arbetsuppgifter. Detta innebär också att du är flexibel och prestigelös.

Vill du ha mer information, så ringer du Jörgen Tern, 040-363429

Vi jobbar med löpande urval så vi vill ha in din ansökan + CV snarast. Skicka den via e-post till: jobb@climat80.se (märk din ansökan med ”Kyltekniker”)

Referenser

Elfast har fått i uppdrag åt Wihlborgs Fastigheter att hyresgästanpassa lokalerna inom Kv Väktaren i Malmö

Elfast har fått i uppdrag åt Wihlborgs Fastigheter att hyresgästanpassa lokalerna inom Kv... Läs mer