Lagermedarbetare till Climat80 Gruppen

Vi söker en ansvarsfull och ordningsam lagermedarbetare till vårt lager på Climat80 Gruppens huvudkontor. I denna självständiga roll kommer du att ha ansvar för lagrets planering och funktion. Du blir en viktig del av vårt team och får möjlighet att bidra till effektiviteten och ordningen på vårt lager.

Climat80 Gruppen är en trygg och långsiktig fastighetspartner inom ventilation, värme och sanitet, kyla, el, automation, sanering, energi samt fastighetsförvaltning. I Climat80 Gruppen ingår Climat80, Klimatkyl, Elfast, Lunds Värme & Sanitet och Stjernfeldts VVS och ägs av ARE Sverige AB.

Om tjänsten

Som lagermedarbetare har du en viktig funktion då du ansvarar för att skapa ett välfungerande lagersystem för att underlätta för våra montörer. I rollen ingår att se till att in- och utleveranser sker smidigt och effektivt. Du ansvarar för tömning och beställning av containrar samt sortering av avfall. Din förmåga att hålla ordning och skapa struktur är avgörande för att vår verksamhet ska fungera optimalt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Hålla ordning och reda på lagret

  • Godsmottagning och korrekt hantering av in- och utgående gods

  • Underhåll av utemiljö och lagerkvalitet

  • Ansvara för hantering av hantering av farligt gods, mellanlagring

  • Vara behjälplig vid punktering och behov av starthjälp på servicebilar

  • Säkerställ att förbrukningsvaror alltid finns tillgängliga

  • Enklare administration

Din bakgrund

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande roll inom samma bransch. Du trivs med att arbeta självständigt och är en skicklig problemlösare som snabbt kan ta itu med utmaningar som uppstår. Du drivs av ansvar och strävar alltid efter ordning och reda i ditt arbete. Dessutom är du duktig på att kommunicera effektivt med kollegor och andra avdelningar, vilket bidrar till en smidig och effektiv arbetsmiljö. Din förmåga att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt och att anpassa dig efter förändrade förutsättningar är nyckeln till att lyckas i denna roll.

För den här tjänsten är det ett krav att kunna kommunicera flytande på svenska, både muntligt och skriftligt. B-körkort samt truckkort är ett krav för tjänsten. Det är meriterande om du har utbildning i transport av farligt gods (ADR) och bakgavellyft.

Övrigt
Du kommer att tillhöra affärsområde Facility Management, och avdelning Fastighetsservice. Hos oss arbetar arbetsledare, fastighetstekniker, fastighetsskötare, trädgårdsmästare och saneringstekniker.

Placeringsort för tjänsten är Arlöv. Vi erbjuder en tillsvidareanställning med inledande provanställning.

Välkommen med din ansökan

Ansökan skickar du in genom att klicka dig vidare nedan. Sista ansökningsdag är 21 juli, men då vi arbetar med löpande urval kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen kontakta Avdelningschef Fastighetsservice Caroline Liivrand via e-post caroline.liivrand@climat80.se

Skicka in din ansökan här