Vill du tillhöra ett vinnande team och arbeta med kyla?

Projektledare kyla Klimatkyl

Vill du tillhöra ett vinnande team och arbeta med kyla?

Vi på Klimatkyl söker nu en erfaren Projektledare och ny kollega till vår kylavdelning i Helsingborg.

Dina arbetsuppgifter 

Hos oss får du möjlighet att arbeta med aktiv utveckling av vår projekt- och serviceverksamhet. Vi är ett bolag som ligger i framkant med korta beslutsvägar.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande roll inom ett framgångsrikt och branschledande företag. Du kommer att få arbeta tillsammans med trevliga och proffsiga kollegor. Vidare kommer du även att få vara med om att påverka och bidra till utvecklingen av vår kylavdelning.  Tjänsten är på heltid med fast månadslön. Tillträde omgående enligt överenskommelse.

Din bakgrund

För att lyckas och trivas i rollen så vill vi att du har flera års erfarenhet av branschen. Du har stort tekniskt intresse samt har affärsmanskap och är en god kommunikatör. 
Vidare har du erfarenhet inom service, entreprenader, god teknisk kunskap från kylbranschen samt kunskaper kring regelverk inom kyla.

Du har systemvana från affärs/projekt-system och har god svenska i tal och skrift. 

För den här rollen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är målmedveten och lösningsorienterad. Du är en teammänniska. Du arbetar strukturerat, planerar och organiserar arbetet. Som person är du nyfiken och har goda ledaregenskaper och känner dig trygg i rollen som ledare.

Körkort erfordras till den här tjänsten.

Om du brinner för kyla samt vill utvecklas och växa tillsammans med oss? Då kan den här tjänsten vara något för dig!

För ytterligare information kontakta
Anders Sträng
anders.strang@klimatkyl.se

Ansökan med CV skickas till jobb@climat80.se

Klimatkyl arbetar efter en egen rekryteringsprocess och vi undanber oss alla kontakter från rekryteringsföretag eller konsulter som önskar erbjuda tjänster eller hjälp i samband med rekrytering.

Referenser

Kylsystem hos SydGrönt i Landskrona

Det område som vi arbetat med under decennier är installationer och anläggningar som tar hänsyn... Läs mer