Fukt

Fukt
Fuktskador är lömska och dyra. Fuktbesiktning är enkel form av försäkring för att minimera riskerna. Clifas specialister har lång erfarenhet av förebyggande åtgärder samt hjälp om ändå olyckan inträffar.

Fukt

Fukt är den tystaste och dyraste skada din fastighet kan drabbas av

Fukt drabbar alla fastigheter. En välvårdad fastighet riskerar mindre problem än en eftersatt. En fuktbesiktigad fastighet har ännu större möjlighet att undvika fuktskador.

Vad är problemet?

Fukt talar inte om att det är på väg att utvecklas. Det berättar inte heller vart det är på väg i bygganden och inte heller i vilken omfattning det tänker drabba huset. Fukt upptäcks ofta när skadan redan är skedd. Kostnaderna blir tyvärr därefter.

Lösning

Det krävs expertis med lång erfarenhet för att eliminera risker för och förebygga fuktskador. En fuktbesiktning med åtföljande åtgärdsplan är en klok investering och en av de bästa ekonomiska och miljövårdande insatser fastighetsägaren eller förvaltaren kan vidta.

Åtgärd – förebygg med kunskapen

Clifas fuktexperter har gedigen kunskap och framför allt erfarenhet när det gäller att upptäcka och förebygga områden i fastigheten som är mer fuktutsatta än andra. En fuktbesiktning är att jämföra med en typ av försäkring. Det garanterar inte att skada ej uppstår men skadan blir garanterat mindre än utan.

Vid misstanke om fukt i fastigheten, agera direkt. Clifas fuktspecialister hjälper dig på rätt väg. Har olyckan redan inträffat får du hjälp med en åtgärdsplan. Clifa hanterar skadan från sanering och avfuktning till återställning eller nybyggnation.

 

För mer information kontakta:

Anders Sonesson
anders.sonesson@clifa.se
046-101416

Fler kontaktpersoner »

Faktablad
Faktablad - fukt (pdf)

Referenser Clifa

Malmö Stadsfastigheter

Climat80:s driftsavdelning har ansvar för ca 200 fastigheter omfattande en total yta på ca 440... Läs mer

Kontakta Clifa

Postadress
Box 9013
SE-200 39 Malmö

Lund
Skiffervägen 18
046-10 14 00

E-post
info@clifa.se

Faktura via E-post
faktura@climat80.se