HTC Superfloor

HTC SuperfloorTM är ett betonggolv som slipats och polerats med diamantverktyg.
HTC Superfloor™ är ett betonggolv som slipats och polerats med diamantverktyg.

HTC Superfloor

Climat80 slipar betonggolv i alla sorters bostads-, kontors- och industrimiljöer. Vi är HTC-certifierade och vår främsta HTC-produkt är Superfloor. Vi utför också renoveringar av alltifrån granit, marmor och kalksten till terazzo och trägolv. Du får hjälp med både konsultation och beräkningar inför varje projekt, vi är gärna med redan på planeringsstadiet. Vi lägger stor vikt vid miljö- och kvalitetsfrågor och i södra Sverige är vi ganska ensamma om att vara både miljö- och kvalitetscertifierade.

Snyggt, starkt och miljövänligt

Betonggolven slipas med HTC Professional Floor Systems metod, HTC SuperfloorTM. Metoden fungerar på de flesta betonggolv och resultatet är bländande varje gång. Golvet slipas inte mindre än sju gånger med verktyg som består av miljarder diamanter. Ytan blir elegantare, blankare och starkare än på något annat betonggolv. Jämfört med andra industrigolv, som normalt betraktas som de bästa, får du dubbelt så höga värden på livslängd, planhet, städbarhet, ljusreflektion, arbetsmiljö och miljöpåverkan. Det blir inte ens halt när du spiller ut vatten eller olja. Dessutom uppfyller golvet elektronikbranschens krav på statisk elektricitet. Och allt det här till hälften så höga kostnader som på andra golv.

Bländande resultat tack vare miljarder diamanter

När vi gör ett HTC SuperfloorTM passerar betonggolvet fyra olika faser, med totalt sju olika diamantslipningar. Slipverktygen består av miljarder diamanter som bearbetar golvet med finare och finare kornstorlekar för varje nivå. Under resans gång genomgår golvet alltifrån grovslipning och förädling till impregnering och polering.

Enkelt underhåll med världens bästa rengöringsmedel

En skön bonus när du väljer ett HTC SuperfloorTM är själva städningen. Golvet kan poleras, dagligen om du vill, med speciella slipdukar som består av miljarder, miljarder små diamanter. Ja, också vatten och såpa. Ingenting annat. Ytan mattas inte ens med åren, som på andra golv. Den blir faktiskt blankare och blankare för varje tvätt. Enkelt, miljövänligt och behagligt att arbeta med.

Referenser Climat80

Scandic Malmö City

Byggnaden, som tidigare tillhörande Telia, totalrenoverades med bland annat ny... Läs mer

Kontakta Climat80

Postadress
Box 9013
SE-200 39 Malmö

Malmö
Stenyxegatan 28
040-36 34 00

Lund
Skiffervägen 18
046-10 13 00

Helsingborg
Karbingatan 20
042-36 41 00

E-post
info@climat80.se

Faktura via E-post
faktura@climat80.se