Konstruktion

Konstruktion

Ju tidigare desto bättre. Det är effektivare att göra rätt från början. Sen ingång i ett projekt kan omintetgöra smarta energilösningar som långsiktigt sparar ekonomiska och miljömässiga resurser.

Ju tidigare desto bättre. Det är ofta på ritbordet som de smarta energi- och miljölösningarna skapas.

I samband med entreprenader och service är vi gärna med och ritar på bästa lösningen för din byggnad. Helst så tidigt i projektet som möjligt oavsett om det är ett bostadshus eller kommersiella fastigheter. Och oavsett om det handlar om ny-, till- eller ombyggnation. Hos oss har du tillgång till våra konstruktörer inom alla våra tjänsteområden – värme, ventilation, kyla samt styr och övervakning. När det behövs har vi dessutom många kompetenta samarbetspartners som kompletterar och förstärker vår konstruktionsavdelning.

Lönsam verklighetsförankring

Med Climat80-Gruppens samlade kompetens är det alltid nära mellan ritning och verklighet. Konstruktörerna arbetar tillsammans med våra erfarna konsulter och installatörer som finns under samma tak. På så sätt ser vi till att det blir rätt från början, kostnadseffektivt och energisnålt.

 

För mer information kontakta:
Ta kontakt med respektive avdelningschef så hjälper vi er.

Fler kontaktpersoner »

Referenser Climat80

Candeco

Climat80-Gruppen utförde på totalentreprenad alla installationer i Candecos nya fabrik. Candeco... Läs mer

Kontakta Climat80

Postadress
Box 9013
200 39 Malmö

Malmö
Stenyxegatan 28
040-36 34 00

Lund
Skiffervägen 18
046-10 13 00

Helsingborg
Karbingatan 20  
042-36 41 00

E-post
info@climat80.se

Faktura via E-post
faktura@climat80.se