Konstruktion

Konstruktion - 3D-ritning
Ju tidigare desto bättre. Det är effektivare att göra rätt från början. Sen ingång i ett projekt kan omintetgöra smarta energilösningar som långsiktigt sparar ekonomiska och miljömässiga resurser.

Konstruktion

Ju tidigare desto bättre. Det är ofta på ritbordet som de smarta energi- och miljölösningarna skapas.

I samband med entreprenader och service är vi gärna med och ritar på bästa lösningen för din byggnad. Helst så tidigt i projektet som möjligt oavsett om det är ett bostadshus eller kommersiella fastigheter. Och oavsett om det handlar om ny-, till- eller ombyggnation. Hos oss har du tillgång till våra konstruktörer inom alla våra tjänsteområden – värme, ventilation, kyla samt styr och övervakning. När det behövs har vi dessutom många kompetenta samarbetspartners som kompletterar och förstärker vår konstruktionsavdelning.

Lönsam verklighetsförankring

Med Climat80 Gruppens samlade kompetens är det alltid nära mellan ritning och verklighet. Konstruktörerna arbetar tillsammans med våra erfarna konsulter och installatörer som finns under samma tak. På så sätt ser vi till att det blir rätt från början, kostnadseffektivt och energisnålt.

För mer information kontakta:
Ta kontakt med respektive avdelningschef så hjälper vi er.

Kontaktpersoner »

Referenser Climat80

Scandic Malmö City

Byggnaden, som tidigare tillhörande Telia, totalrenoverades med bland annat ny... Läs mer

Kontakta Climat80

Climat80 AB
Testvägen 1
SE-232 37 ARLÖV

+46(0)40-36 34 00
+46(0)46-10 13 00
+46(0)42-36 41 00

Leverans- och besök
Testvägen 1, 232 37 ARLÖV
Se karta

Karbingatan 20, 254 67 HELSINGBORG
Se karta