Climat80

Climat80

Climat80 levererar långsiktigt kvalitets- och miljötänkande för ventilation, värme och kyla. En sund kostnadsbild, balanserat inneklimat och en välmående fastighet blir resultatet.

Experter på inneklimat

I över 30 år har vi utvecklat inneklimat åt allt från stora fastighetsbolag, byggentreprenörer till bostadsrättsföreningar och enskilda fastighetsägare. Med en egen industriavdelning tar vi även hand om större komplicerade industrimiljöer med ett modernt helhetstänk.

Climat80 hjälper dig på den nivå du önskar inom ventilation, styr och övervakning, värme och kyla från idé till service. Med entreprenad- och serviceavdelningar utför vi konstruktion, styr & övervakning, projektledning, installation, driftsättning och service som helhets- eller delleverantör. Du väljer och får kontroll över din fastighets behov.

Långsiktigt kvalitets- och miljötänkande när det gäller ventilation, värme och kyla ger en sund kostnadsbild och en välmående fastighet över tid.

Climat80 är en pålitlig leverantör med kapacitet, flexibilitet och enkel administration. Vår personal har långtgående befogenheter vilket gör samarbetet smidigt och enkelt. Söker du någon som tar ansvar för din fastighets inneklimat är Climat80 ett gott val.

placeholder

Kontakta oss

Vi har lång erfarenhet och stor kunskap. Vill du ha mer information eller rådfråga oss? Tveka inte på att kontakta oss.

Tjänster Climat80