Stjernfeldts VVS

Stjernfeldts VVS

Stjernfeldts har all nödvändig kompetens för att förstå och lösa alla VS- och värmeprojekt. Över 70 medarbetare och mer än 45 års erfarenhet står garant för hantverksskickliga leveranser och nöjda kunder.

Okomplicerad och trygg

Stjernfeldts VVS är Climat80 Gruppens experter på värme- och sanitetsinstallationer. Företaget har varit i gång i över 45 år och förvärvades 2002 av Climat80 då med endast ett fåtal anställda.

Därefter har företaget växt och utvecklats mycket, mellan 2005 - 2008 utsågs bolaget till Svenskt Gasellföretag av Dagens Industri. Idag har företaget över 70 medarbetare som utför uppdrag inom hela Öresundsregionen.

Stjernfeldts utför allt inom VS och värme från totalentreprenader till enskilda serviceuppdrag för regionens byggentreprenörer såväl som fastighetsägare, förvaltare och offentliga uppdragsgivare t. ex. Malmö Stadsfastigheter.

Kompetens och resurser

Inom företaget finns all nödvändig kompetens från projektledare, konstruktörer till rörmontörer och servicetekniker. All operativ personal är certifierade VS-installatörer och ett flertal har behörighet för gasinstallationer. Därutöver är de certifierade enligt ”Säker vatteninstallation”, ”Heta arbeten” och ”Säkerhet vid arbete med lift”.