Användarvillkor

Användarvillkor

 

Personuppgiftspolicy

Climat80-Gruppens hantering av dina personuppgifter

Climat80-Gruppen värnar om din personliga integritet och strävar efter att skydda dina personuppgifter på bästa sätt. Denna policy beskriver varför vi samlar in information om dig och hur informationen hanteras. Genom att använda våra tjänster godkänner du att vi använder dina personuppgifter på detta sätt.

Vilka personuppgifter vi behandlar

Vi samlar in dina personuppgifter, såsom namn, adress, telefonnummer och e-postadress (ev. personnummer) när du på något sätt frivilligt delar dina personuppgifter med oss, exempelvis när du kontaktar oss via något kontaktformulär på webbplatsen.

Hur länge vi sparar dina uppgifter

Climat80-Gruppen sparar dina personuppgifter så länge det är nödvändigt för att uppnå de ändamål som beskrivs i policyn. Om du avregistrerar dig från våra tjänster tar vi bort dina personuppgifter så snart vi kan, med undantag för avidentifierade uppgifter som vi kan komma att spara för statistikändamål.

Skyddet av dina personuppgifter

Du ska alltid kunna känna dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till oss. Climat80-Gruppen har därför vidtagit de säkerhetsåtgärder som behövs för att skydda dina personuppgifter mot otillbörlig åtkomst, förändring, spridning och radering. Exempelvis sparas alla uppgifter i en databas som är skyddad genom behörighetsstyrning och brandvägg.

Om du vill veta mer

I enlighet med GDPR kan du en gång per år du kostnadsfritt få veta vilka av dina personuppgifter som vi hanterar. Din skriftliga begäran skickas adresserna nedan och måste vara undertecknad av dig personligen. Du kan när som helst begära att vi rättar eller tar bort uppgifterna om dig om dina uppgifter skulle visa sig vara felaktiga eller inaktuella.

Detta kan du göra genom att antingen skicka e-post med begäran till följande adress: info@climat80.se eller via vanlig post:

Climat80 AB
Box 9013
200 39 Malmö

GDPR (General Data Protection Regulation) är en ny dataförordning som gäller i hela EU och ersätter den svenska personuppgiftslagen. Förordningen träder i kraft den 25 maj 2018. I och med den nya lagen skärps kraven på hur vi som företag hanterar personuppgifter. Vi på Climat 80 är personuppgiftsansvarig. Som personuppgiftsansvarig ansvarar vi för behandlingen av dina uppgifter, hur och för vilka ändamål behandlingen görs.

Vi vill därför med detta dokument tydligare beskriva hur vi på Climat 80 hanterar, skyddar och använder dina personuppgifter på ett tryggt och säkert sätt.

Vill du ha mer detaljerad information om hur vi samlar in, använder och skyddar din personliga information så hittar du våra kontaktuppgifter här.

 

Cookies

Vad är cookies och hur fungerar de?

En cookie är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att spara på din dator. Cookies används på många webbplatser för att ge en besökare tillgång till olika funktioner. Informationen i cookien är möjlig att använda för att följa en användares surfande.

Det finns två typer av cookies. Den ena typen sparar en fil under en längre tid på din dator. Den används till exempel vid funktioner som talar om vad som är nytt sedan användaren senast besökte den aktuella webbplatsen. Den andra typen av cookies kallas sessionscookies. Under tiden du är inne och surfar på en sida, lagras den här cookien temporärt i din dators minne exempelvis för att hålla reda på vilket språk du har valt. Sessionscookies lagras inte under en längre tid på din dator, utan försvinner när du stänger din webbläsare.

Vad använder Climat80-Gruppen cookies till?

  • mäta trafiken på sajten. Till exempel vilka sidor på www.climat80.se som besökts, när och hur. Sådan statistik innehåller dock aldrig någon form av personlig information.
  • förenkla ditt besök på www.climat80.se.

Sessioncookies

Climat80-Gruppen använder sessioncookies. Den lever så länge din webbläsare är öppen. Om du öppnar en ny så skapas det en ny sessioncookie.

Övriga cookies

Climat80-Gruppen sparar också annan information i cookies. Vi sparar bl.a. ett slumpmässigt värde som vi använder för att hämta dina inställningar (sök i sökruta, sortering i listor etc) i en databas.

Vilka cookies finns på vår hemsida och vad de används till

Drupal – cookies länkade till publiceringsverktyget (CMS) vilket webbplatsen är byggd på.

  • has_js - bestämmer om JavaScript är aktiverat så att Drupal mer effektivt kan utföra funktioner för att förbättra användarvänligheten.

Google Analytics* – används för att mäta antalet besökare och annan statistik relaterat till besöken på lasergruppen.se

  • _utma (two years) Used to distinguish users and sessions.
  • _utmz (six months) Used to store the traffic source or campaign that explains how the user reached the site.
  • _utmb (30 minutes) Used to determine new sessions/visits.
  • _utmt (ten minutes) Used to throttle request rate.

*I de cookies vi använder sparas ingen personlig information och/eller information relaterad till vilka sidor du besöker.

Så förhindrar du att cookies lagras

Du kan radera cookies från din hårddisk när som helst, men detta gör att dina personliga inställningar försvinner.

Du kan också ändra inställningarna i din webbläsare så att den inte tillåter att cookies sparas på din hårddisk. Detta försämrar dock funktionaliteten på vissa webbsidor, kan förhindra tillgång till medlemssidor och göra att visst innehåll och vissa funktioner inte är tillgängliga.

Mer information om hur du kan förhindra cookies kan du läsa på http://www.allaboutcookies.org.

 

Referenser

Malmö Arena Hotel

Malmö Arena Hotel är klart för invigning i mars 2015. Bokning av konferenslokaler och de 295... Läs mer