Climat80 Gruppen stöttar H43 Lund i sitt 80 års firande som handbollsförening.

Climat80 Gruppen stöttar H43 Lund i sitt 80 års firande som handbollsförening.
Nyhet

Climat80 Gruppen stöttar H43 Lund i sitt 80 års firande som handbollsförening.

H43 Lund har drygt 800 aktiva barn och ungdomar samt cirka 80 ledare och tränare.

I H43 Lund utvecklas inte bara barnens handbollskunskap utan även deras sociala förmåga och förmågan att samarbeta samt bli en ansvarstagande medborgare i vårt samhälle. De lär sig hantera både fram- och motgångar och genom sin samhörighet i lag och förening kan de binda livslånga vänskapsband.

Vi på Climat80 älskar handboll och H43 engagemang, därför har vi varit med som sponsor i 30 år och stöttat klubben att bedriva denna fantastiska förening.

Vi var på plats när H43 firade 80 år.

Vi gratulerar H43 till de första 80 åren som klubb och önskar dom lycka till framöver med deras satsning att få över 1000 aktiva barn samt deras A lag i dam och herr som nu visar stora framsteg i division 2.

H43 handboll ungdommar

Climat80 har varit sponsor i 30 år

H43 damlag

Marknadsföring Climat80 Gruppen

H43 pojkar

H43 Herrar

Maskot H43 handboll

I ARE Sverige ingår Kungälvs Rörläggeri med Inter El och Climat80 Gruppen som omfattar Climat80, Climat80 Entreprenad, Elfast, Klimatkyl, Lunds Värme & Sanitet och Stjernfeldts VVS.

Våra affärsområden är ventilation, vs, el, kyla, automation och fastighetsservice. I nära samarbeten med våra kunder hittar vi de bästa lösningarna, oberoende av om det är frågan om ett kontor, ett köpcentrum, ett hotell, ett sjukhus, en bostadsfastighet eller en industrianläggning.

ARE är ett finskt familjeföretag som har över 100 års erfarenhet inom bygg- och installationsbranschen och erbjuder tjänster under hela fastighetens livscykel. ARE-koncernens högre syfte är att bidra till ett hållbart samhälle genom installationer som utvecklar framtidens hållbara och flexibla fastigheter. Totalt har koncernen 3 300 anställda i Sverige och Finland och en total omsättning på cirka 460 miljoner euro. ARE Group är en del av Conficap-koncernen.

Referenser

334 solpaneler och sänkt CO2 avtryck på VA SYDs reningsverk

VA SYD ansvarar för vatten och avlopp i fem skånska kommuner, bland annat i Malmö och Lund. När... Läs mer