Tillväxt leder till förnyelse - Nu bygger vi om huvudkontoret i Malmö

Tillväxt leder till förnyelse - Nu bygger vi om huvudkontoret i Ma

Tillväxt leder till förnyelse - Nu bygger vi om huvudkontoret i Malmö

- Det är mycket nytt som händer hos oss just nu, vi har flera nya medarbetare på plats, ny ekonomiansvarig Truls Troedson började i augusti, vi stärker marknadsavdelningen och har tidigare även förstärkt verksamheten på HR-sidan och inom Kvalitet och miljö. Ombyggnaden innebär att kartan ritas om - den tillväxtfas vi är inne i känns mycket positiv, säger Thomas Sjöberg, vd på Climat80.

Betongrena ytor, mycket förnyas på Climat80-Gruppens huvudkontor i Malmö och ombyggnaden är i full gång. Det kommer att bli en helt ny lobby med konferensdel och ännu fler kontor. Även fasad och tak får sig ett lyft. 

Bland annat blir det nya fönster, ledbelysning, ventilationen optimeras och på taket installeras solpaneler. Den nya solcellsanläggningen minskar vår energiförbrukning och vi ser fram emot att få en riktigt energieffektiv byggnad. Ombyggnaden beräknas vara klar innan årsskiftet. 

- Det är viktigt att byggnaden följer den expansiva utvecklingen i företaget och samtidigt passar vi på att ytterligare energieffektivisera fastigheten, berättar koncernchef Mats Mårtensson.

Bild: Vid renoveringen av Climat80's huvudkontor på Stenyxegatan 28 ligger det klinker på golven som tas bort av Sanpro, när det är klart läggs flytbetong och nya golv.

Referenser

334 solpaneler och sänkt CO2 avtryck på VA SYDs reningsverk

VA SYD ansvarar för vatten och avlopp i fem skånska kommuner, bland annat i Malmö och Lund. När... Läs mer