Climat80 Gruppen är aktiv sponsor till Malmö Redhawks och H43

Climat80 Gruppen är aktiv sponsor till Malmö Redhawks och H43

Climat80 Gruppen är sponsor till såväl H43 som Malmö Redhawks. Två lag som på flera sätt förenar såväl anställda, kunder och leverantörer. Idrotten har mycket gemensamt med Climat80 Gruppen – kämpaglöd, skicklighet, laganda och snabba omställningar när det gäller. Och så har vi kul.

I samband med framför allt hemmamatcher samlas kunder och en trogen skara supportrar innan och under favoritlagens matcher. Tillsammans jublar eller lider vi med våra respektive lag. Men det viktigaste är att vi träffs under trevliga former och kring ett gemensamt intresse.

Sponsorbiljetter

Som sponsor har man alltid tillgång till ett antal fribiljetter till hemmamatcherna. De här biljetterna används oftast i samband med kundaktiviteter och då kan det vara begränsad tillgång. Men det händer inte sällan att det finns någon eller några biljetter som inte utnyttjas. 

Så vill du gå och saknar biljett till någon av lagens hemmamatcher då kan det löna sig att kontakta Anders Welander – tel. 040-36 34 97.

H43 har precis dragit igång sitt ”Återtåg” till elitserien. Ny tränare och flera nya spelare erbjuder goda möjligheter för att nå målet Elitserien redan till nästa säsong. Säsongsstarten har varit god med tre raka segrar. Nyförvärven har bidragit på ett sätt så att tron på en framgångsrik säsong förstärkts. Men det är många matcher som ska vinnas. Följ gärna H43 på h43lund.se.

Malmö Redhawks

Malmös hockeystolthet vill naturligtvis också tillbaka till högsta serien. Även Redhawks har haft en bra inledning med tre vinster och en förlust. Visst är det en lång säsong och många lag som slåss om platserna i Elitserien. Just därför är det glädjande att Redhawks startat bra. Det lovar gott. Följ Malmö Redhawks på malmoredhawks.se

Referenser

Elfast har fått i uppdrag åt Wihlborgs Fastigheter att hyresgästanpassa lokalerna inom Kv Väktaren i Malmö

Elfast har fått i uppdrag åt Wihlborgs Fastigheter att hyresgästanpassa lokalerna inom Kv... Läs mer