Affärsområde Facility management

Affärsområde Facility Management

Vi ansvarar för strategisk styrning, driftentreprenad, fastighetsservice och sanering. Med noggranna och kvalificerade drifttekniker ser vi till att du får den service du behöver.

Driftentreprenad

Vår driftentreprenad-avdelning driver funktions- och teknisk driftentreprenad på uppdrag av olika fastighetsbolag, däribland Hemsö, PEAB med flera. Vi är bemannade med kvalificerade drifttekniker och fastighetsskötare/tekniker.

Fastighetsservice

Vi erbjuder effektiv, noggrann och rationell service när det gäller skötsel av fastigheter och trädgårdsanläggningar. Inom ramen för detta kan vi erbjuda trappstädning, golvläggning/slipning, renovering/ombyggnad av badrum och kök, VVS- och elinstallationer, plåtarbeten, ventilation, målning och tapetsering samt fuktmätningar och utredningar.

Idag ansvarar vi för skötsel, service och förvaltning av ett 100-tal fastigheter i Lund och Malmö med närliggande kranskommuner. Våra kunder utgörs till största delen av banker, försäkringsbolag, bostadsrättsföreningar samt privata fastighetsägare. 

Sanering

Inom sanering erbjuder vi ett verksamhetsområde som täcker det mesta inom sanering, avfuktning, asbestsanering, klotter, fasadrengöring, brandtätning och rivningsarbete. Vi har även nischat oss inom betongslipning och polering av betonggolv på ett miljövänligt sätt. Detta görs med marknadens modernaste maskiner.

Vi på Climat80:s sanering är HTC Superfloor certifierade för betongslipning.

Vi innehar tillstånd för att arbeta med asbest, härdplaster och transporter av miljöfarligt avfall. Våra medarbetare har många års erfarenhet inom slipning- och saneringsbranschen samt att all personal har utbildning i asbestsanering, heta arbeten, hög höjd, lift och HLR. Våra största kunder är byggföretag, försäkringsbolag, fastighetsägare och industriföretag. 

Tillsammans i ett nära samarbete

Då vi har tillgång till bred och djup kompetens inom våra sex arbetsområden, arbetar vi multidisciplinärt och tar hand om flera eller alla delar inom våra affärsområden. Beroende på vilket behov våra kunder har, anpassar vi flexibelt vår organisation och tar både totalansvar samt samordningsansvar för att göra det så enkelt som möjligt för dig som kund. Vi strävar att alltid kunna erbjuda våra kunder helhetslösningar och skräddarsyr lösningar som passar dina behov och önskemål. 

Kontakt

Vill du ha mer information eller rådgivning kring din fastighet? Kontakta oss idag!