Elfast

Elfast

Vi på Elfast bidrar med kompetens i små som stora projekt. Våra ledord är kvalité och engagemang. Vi anstränger oss alltid för att erbjuda bästa möjliga service och är mån om varje projekt hitta den optimala lösningen för kunden.

Komplett elleverantör

Vi installerar kompletta el-anläggningar och styrsystem inom kraft och belysning, nätverksinstallation för tele och data samt larm för både företag och organisationer.  Vi projekterar och planerar i små som stora projekt och kan under vägen bidra med många goda råd om allt från elsäkerhet till god belysning. Vi samarbetar med de främsta leverantörerna på marknaden och kan därför erbjuda material med hög kvalitet för olika miljöer.

Kvalitet och engagemang

Elfast arbetar både med entreprenader och serviceverksamhet och ligger i utvecklingens absoluta framkant. 
Med vårt breda tekniska kunnande erbjuder vi bästa möjliga service och de bästa lösningarna oavsett om det gäller nyinstallationer eller reparationer. Vår kundkrets är byggföretag, fastighetsägare, butik, mindre industrier samt kontor. 
Våra ledord är kvalitet och engagemang.

Trygghet för dig som kund

Kvalitetssäkring är en del i vår verksamhet, eftersom dessa rutiner ger dig som kund en garanti. 
Vi följer gällande standard vid samtliga installationer och åtar oss att uppfylla de lagar och krav om kvalitet som finns i branschen. 
När det gäller miljö ställer vi krav på både oss själva och våra leverantörer och strävar efter att föreslå så energieffektiva lösningar som möjligt. Vi har nödvändiga certifikat och behörigheter för att avbeta professionellt och enligt gällande myndighetskrav.

El

Ett väl utformat och professionellt installerat elsystem förbättrar en egendoms eller industrianläggnings prestanda avsevärt. Med regelbundet och professionellt underhåll kan man säkerställa att systemen fungerar, förlänga deras livscykel och spara energi.

Belysning

Belysning är ett teknikområde och sträcker sig från allmän belysningsteknik till specifik behovsanpassad belysningsstyrning. Vi erbjuder allt typer av belysningsinstallationer från lösningar för gatubelysning och andra utomhustillämpningar till inomhusbelysning.
Belysningstekniken utvecklas snabbt och vi jobbar ständigt med våra leverantörer för att hitta den optimala installationen för att nå rätt nivå på belysningen till rätt energinivå.
Det är viktigt att man väljer rätt belysningsteknik för rätt ändamål. Dessutom är det viktigt för slutanvändarna att ljusets färg och styrka fungerar för sitt ändamål - och att belysningsarmaturerna ser bra ut.

Säkerhet och skydd

Proaktivt säkerhetsarbete är av största vikt för fastigheter och industrier. Ju bättre riskerna kan identifieras, desto bättre kan de förebyggas.

Vi designar, installerar och underhåller tekniska säkerhetssystem oavsett varumärke för byggnader och industrier. Och har tillgängliga specifika lösningar, men även kostnadseffektiva integrerade nyckelfärdiga helhetslösningar. Med nödvändiga certifikat och behörigheter enligt gällande myndighetskrav arbetar vi på ett tryggt och ett professionellt sätt för dig som kund.
Sedan Februari 2016 ingår Elfast i Climat80 Gruppen vilket gör att vi nu kan erbjuda helhetslösningar inom alla installationsgrenar för fastighetsinstallationer.