Arbeta här

Arbeta  hos Climat80 Gruppen

Förverkliga dina ambitioner hos oss

Vi välkomnar dig som är redo att utvecklas och aktivt bidra till framgång. Hos oss erbjuds du goda möjligheter till ett självständigt, ansvarsfullt och utvecklande arbete. Branschens trevligaste arbetskamrater får du på köpet.

Arbeta här

En växande företagsgrupp där du gör skillnad

Climat80 Gruppen är en tryggt växande företagsgrupp med jordnära och engagerade medarbetare. Tillsammans strävar vi efter att bygga en kultur med högpresterande team och kundnytta som främsta mål. Inom Climat80 Gruppen är kundens upplevelse av vårt jobb det viktigaste. Samtidigt arbetar vi aktivt för alla ska trivas och må bra på jobbet. En strävan som involverar alla i vår organisation, oavsett om du tillbringar större delen av din arbetsdag på kontoret eller ute på fältet.

Våra ambitioner förutsätter både kunskap och engagemang, men också att du känner dig säker och trygg på din arbetsplats. Därför är din arbetsmiljö, hälsa och friskvård vardagsprioriterade områden för Climat80 Gruppen.

Arbeta hos Climat80 Gruppen

Lediga tjänster

Här presenterar vi de lediga tjänster som vi för närvarande söker nya medarbetare till.

LIA intresseanmälan

LIA-Plats

Att ta emot studenter är för oss på Climat80 Gruppen ett givet sätt att utbyta kunskap och skapa långvariga kontakter. Vi vill tidigt skapa starka band till framtidens medarbetare och dela med oss av de decennier med kunskap vi har.
Samtidigt som får vi möjlighet att växla idéer, kunskap och perspektiv, får vi också en nyttig inblick i den resa våra kommande kollegor gör.

Är du intresserad av att göra din LIA-period hos oss är du varmt välkommen att skicka in din ansökan här.