Industrirör

Industrirör

Vi utför entreprenader, processinstallationer, prefab och underhåll av anläggningar inom vår verksamhet industrirör. Med vår breda erfarenhet av installation och service, kan vi snabbt hjälpa dig.

Mångårig erfarenhet inom industrirör

I vår verksamhet industrirör utförs entreprenader, processinstallationer, prefab och underhåll av anläggningar. Vår personal har mångårig erfarenhet och ett starkt kontaktnät. Med vår hjälp får du en installationslösning som du kan lita på och vi är med dig från tanke till färdig anläggning. 

Vad gör vi?

Våra WPQR, svetsprövningar och WPSer täcker arbeten i rostfritt samt kolstål med metoderna TIG, orbitalsvetsning, gas och lödning. Där det är en fördel med pressrör eller plaströr, väljer vi att montera detta.

Vi arbetar med VS anläggningar, panncentraler, ångrör och liknande värmesystem, likaså arbete med kylcentraler, kylsystem med ammoniak eller CO2 är vardag. 

Kompletta lösningar inom industrirör

Vi är med och styr hela projektet från projektring till dokumentation i den utsträckning du som kund önskar eller där det är ett lagkrav. Våra lösningar inom industrirör är skräddarsydda efter användningsområde och dina behov. Vår breda kompetens sparar dig både tid, pengar och miljö samt att vi garanterar ett hållbart resultat. Vi har lång erfarenhet av krav på kvalitet och ständiga förbättringar. Som en engagerad samarbetspartner och tillsammans med våra andra industriavdelningar inom företaget, kan vi hjälpa dig med en helhetslösning som passar dig. 

Löpande service och akuta åtgärder

Genom regelbunden service samt underhåll av rörledningar undviker du tidsödande driftstopp och dyra reparationer på din fastighet, anläggning eller industri. Våra montörer hjälper dig både med löpande underhåll och akuta åtgärder.

Med hjälp av starka samarbetspartners kan vi erbjuda hela kedjan och prissatta åtgärdsförslag till totalentreprenader för våra företagskunder.
Vi utför alla våra arbeten med licensierade svetsare.
Vi har certifikat på svetsning SS-EN ISO 3834-2:2021