Nyheter

Var rädd om dig och om varandra
19 Mar 2020

Tillsammans med resten av Sverige har vi stor respekt för allt som händer i världen just nu med anledning av spridningen av covid-19 och gör allt vi kan för att ta vårt ansvar för att upprätthålla viktiga samhällsfunktioner och ett funge

Climat80 Gruppen är guldsponsor till Team Rynkeby
11 Mar 2020

Våra medarbetare är engagerade i idrott och hälsa och det har därför varit naturligt för oss att stödja allt ifrån den lokal ungdomsverksamheten till forskning och utveckling inom hälsa.

IFK Klagshamn hejar vi på!
06 Mar 2020

I samarbete med Gripen Crossfit har Stjernfeldts VVS sponsrat IFK Klagshamns innebandylag P08-09 i en gruppsession på Gripen Crossfit. Träningen var inriktad på styrka, uthållighet och snabbhet.

Alfa Laval har tecknat ett nytt serviceavtal med Klimatkyl
17 Feb 2020

Alfa Laval har tecknat ett nytt serviceavtal med Klimatkyl som omfattar tre av våra teknikområden; kyla, ventilation och värme och sanitet (VS).

Are logotype
04 Feb 2020
PRESSMEDDELANDE

Are fick den 24 januari godkännande av Konkurrensverket i Sverige för sitt företagsförvärv av Climat80 AB med tillhörande dotterbolag (“Climat80 Gruppen”). Förvärvet slutfördes i början av februari.

Nya Polishögskolan i Malmö
23 Jan 2020

Visst känner vi alla en stolthet över att vi fått en polisutbildning i Malmö och Wihlborgs lokaler på Östra Varvsgatan imponerar.

Siffror på hur vår egen solcellsanläggning presterat på helårsbasis
17 Jan 2020

I ett år har vi levt med vår solcellsanläggning på taket och vi lovade återkomma med siffror på hur vår egen anläggning presterat på helårsbasis, från januari till december. Så här har det sett ut under 2019;

The stage is set, White – Lunds Stadshall
19 Dec 2019

Catena är ett fastighetsbolag som utvecklar, äger och förvaltar effektiva logistikanläggningar. Under två års tid har vi varit engagerade i Catena Gruppens olika projekt i flera etapper ute på Toftanäs i Malmö.

The Point – teknisk förvaltning i Malmös näst högsta byggnad
19 Dec 2019

I Hyllie står nu det 110 meter höga kontorshuset The Point klart för inflyttning i januari 2020. The Point har omnämnts som både Öresundsregionens högsta kontorsbyggnad och Malmös näst högsta hus.

Pages

Referenser

Klimatkyl

Alfa Laval bygger en ny värmepump för kontor och fabriksanläggningarna på Gunnesbo i Lund.... Läs mer