Nyheter

14 Oct 2019

Tisdagen den 15 oktober byter vi teleoperatör. Vi hoppas att detta inte ska påverka dig, men ber dig ha överseende och återkomma om du upplever problem med att nå oss. Vid problem skicka ett mejl, se kontaktuppgifter här.


tips om uppvärmning
07 Oct 2019

Nu börjar det bli höst och det är dags att få igång uppvärmningen i husen. Har du ett vattenburet uppvärmningssystem bör du kontrollera att:

SVT:s inslag om den nya unika MR-kameran
01 Oct 2019

Se SVT:s inslag om den nya unika MR-kameran på Skånes Universitetssjukhus i Lund som vi varit med och installerat. En installation med hög precision som för vår del innebar över sex månaders förberedelser.

Andrea Calotescu, projektledare på Regionfastigheter i Lund
01 Oct 2019
Under ett års tid har installationen av den nya MR-kameran förberetts på Skånes Universitetssjukhus i Lund. När vi är på plats lastas kameran in genom väggen på Blocket där avdelningen för klinisk fysiologisk och nuklearmedicin ligger.
Thomas Sjöberg, vd Climat80 Gruppen
30 Sep 2019

Hösten är här och arbetet med vårt nya verksamhetssystem för Climat80 Gruppen pågår och just nu certifieras vi enligt ISO9001 och ISO14001.

Nu bygger vi nytt kontorshus tillsammans med NCC
25 Sep 2019

I oktober startar Climat80 Entreprenad upp ett nytt byggprojekt i Eslövs kommun på uppdrag av NCC med VA SYD som byggherre. Det är en ny kontorsbyggnad till Ellinge avloppsreningsverk, som ska stå klar i december 2020.

Climat80-Gruppen stödjer #viställerupp
09 Sep 2019

Tillsammans för våra barn och ungdomar stödjer Climat80-Gruppen #viställerupp som är en manifestation för alla de samhällsinsatser klubbarna i Svensk Handbolls Elit och Handbollsligan genomför för hälsa, integration och inkludering.

Conny Lindbäck, projektledare på Lunds Värme & Sanitet.
06 Sep 2019
I vår C80-panel nr: 3 möter vi Conny Lindbäck, projektledare inom värme och sanitet på vårt Lundakontor, och ställer tre snabba frågor som ger en inblick i vardagen. Conny arbetar främst med våra industrikunder och i samverkan med byggföretag på Lunds Värme & Sanitet.
Climat80 växer i Lund
02 Sep 2019

I en behaglig Lunda-atmosfär utvecklas våra verksamheter. Sedan flytten till nya lokaler 2016 har det hänt mycket och lokalen som renoverades med plats för fler har nu fyllts. Idag är 80 medarbetare knutna till vårt Lundakontor på Gastelyckan.

Pages

Referenser

Malmö Arena Hotel

Malmö Arena Hotel är klart för invigning i mars 2015. Bokning av konferenslokaler och de 295... Läs mer