Entreprenad VS

Entreprenad VS

Vi erbjuder kompletta VS entreprenader till alla typer av fastigheter såsom bostäder, kontor, skolor, industrier, sjukhus mfl. Du får en komplett samarbetspartner när du anlitar oss och vi ser alltid till att du är nöjd med oss som helhetsleverantör.

Hållbar och klimatsmart VS entreprenad

Climat80 Gruppens VS / Rör avdelning erbjuder hjälp hela vägen från idé, utveckling av förslag, programhandlingar och projektering till installation och service/underhåll.

Oavsett om det handlar om ny-, till- eller ombyggnation av kontor, skolor, industrier eller bostäder.

Erfarenhet, kunskap och anpassning

Vårt eget kunnande och erfarenhet har skapat många framgångsrika inneklimat och innemiljöer under mer än 40 år. Kunskap och insikt i och om samhällsekonomi, bygglagstiftning och sociala behov anpassar vi lösningar till för dina och dina kunders behov.

Egen konstruktionsavdelning

Tillsammans med vår övriga affärsområden ventilation, kyla samt automation ser vi till så att du kan få en komplett installation med funktionsansvar om du så önskar. Vi besitter den kunskap som krävs för att du ska bli nöjd.

Långsiktighet lönar sig

Alla våra lösningar utgår från energieffektivitet och miljöhänsyn. Vi är medvetna om att långsiktigt hållbara lösningar alltid lönar sig bäst. Du som kund har rätt att förvänta dig en god ekonomi och full funktionalitet många år framöver.