Climat80 stödjer idrott och hälsa

Climat80 stödjer idrott och hälsa

Climat80 stödjer det lokala för att främja idrott och hälsa och våra bidrag går till organisationer som delar våra värderingar.

Idrotten förenar och integrerar, står för mångfald och inkluderar. 

Våra medarbetare är aktivt engagerade i idrott och hälsa och det har därför varit naturligt för oss att stödja allt ifrån den lokal ungdomsverksamheten inom idrotten till forskning och utveckling inom hälsa. Under många år har vi givit bidrag till cancerforskning. Vi stödjer även föreningar, klubbar och organisationer som du kan läsa mer om här.

Ansök om sponsring

Climat80 Gruppen sponsrar Malmö Redhaws

Malmö Redhawks

Hjärta – Kvalitet – Stolthet – Ishockey och Malmö Redhawks ligger oss också varmt om hjärtat och vi tror på våra lag och att idrotten förenar.  Malmö Redhawks hör hemma på vår fina arena och tar elithockey till Malmö. 

HK Malmö sponsras av Climat80 Gruppen

HK Malmö

HK Malmö erbjuder Elithandboll på högsta nivå med fin handbollsunderhållning till Malmöborna. En ambitiös förening med en inspirerande vision och framtidssatsning. Handbollsintresset inom Climat80 är stort.

Climat80 Gruppen sponsrar H43

H43

H43 är en god ambassadör för idrotten i Lund genom sin breda verksamhet. Med 900 ungdomar och rullstolshandboll visar klubben en bredd och ett samhällsengagemang som känns viktigt att stödja.

Tillsammans för våra barn och ungdomar stödjer Climat80 Gruppen #viställerupp

#viställerupp

Tillsammans för våra barn och ungdomar stödjer Climat80 Gruppen #viställerupp som är en manifestation för alla de samhällsinsatser klubbarna i Svensk Handbolls Elit och Handbollsligan genomför för hälsa, integration, inkludering och utbildning.

Totalt genomför handbollen 1 000 000 individuella aktivitetstillfällen runt om i Sverige. Varje klubb driver sina aktiviteter lokalt; det kan vara aktiviteter för att få fler barn i rörelse, för barn med funktionsvariationer och integrationsprojekt för nyanlända. Är du intresserad av att bidra eller vara med, läs mer på: