Climat80 stödjer idrott och hälsa

Climat80-Gruppen bedriver en aktiv sponsringsverksamhet.
Climat80 stödjer det lokala för att främja idrott och hälsa och våra bidrag går till organisationer som delar våra värderingar.

Climat80 stödjer idrott och hälsa

Idrotten förenar och integrerar, står för mångfald och inkluderar. Våra medarbetare är aktivt engagerade i idrott och hälsa och det har därför varit naturligt för oss att stödja allt ifrån den lokal ungdomsverksamheten inom idrotten till forskning och utveckling inom hälsa. Under många år har vi givit bidrag till cancerforskning. Vi stödjer även föreningar, klubbar och organisationer som du kan läsa mer om här.

Malmö Redhawks

Hjärta – Kvalitet – Stolthet – Ishockey och Malmö Redhawks ligger oss också varmt om hjärtat och vi tror på våra lag och att idrotten förenar.  Malmö Redhawks hör hemma på vår fina arena och tar elithockey till Malmö. 
Till hemsidan

HK Malmö

HK Malmö erbjuder Elithandboll på högsta nivå med fin handbollsunderhållning till Malmöborna. En ambitiös förening med en inspirerande vision och framtidssatsning. Handbollsintresset inom Climat80 är stort.
Till hemsidan

H43

H43 är en god ambassadör för idrotten i Lund genom sin breda verksamhet. Med 900 ungdomar och rullstolshandboll visar klubben en bredd och ett samhällsengagemang som känns viktigt att stödja.
Till hemsidan

Climat80%20Gruppen%20st%C3%B6djer%C2%A0%23vist%C3%A4llerupp

#viställerupp

Tillsammans för våra barn och ungdomar stödjer Climat80 Gruppen #viställerupp som är en manifestation för alla de samhällsinsatser klubbarna i Svensk Handbolls Elit och Handbollsligan genomför för hälsa, integration, inkludering och utbildning.

Totalt genomför handbollen 1 000 000 individuella aktivitetstillfällen runt om i Sverige. Varje klubb driver sina aktiviteter lokalt; det kan vara aktiviteter för att få fler barn i rörelse, för barn med funktionsvariationer och integrationsprojekt för nyanlända. Är du intresserad av att bidra eller vara med, läs mer på - Svensk Hansbollselit och Handbollsligan.

Team Rynkeby – God Morgon cyklar för Barncancerfonden

Team Rynkeby - God Morgon gör en fantastisk insats för Barncancerfonden och cyklisternas insatser imponerar. Vi känner alla någon som drabbats och vill på alla sätt stödja forskningen. Därför är detta samarbetet betydelsefullt för oss. Climat80 är med som Guldsponsor och på cykeln sitter vår egen Marcus Malmström som till vardags arbetar med fastighetsförvaltning. Marcus cyklar med teamet i Lund. 

Referenser

334 solpaneler och sänkt CO2 avtryck på VA SYDs reningsverk

VA SYD ansvarar för vatten och avlopp i fem skånska kommuner, bland annat i Malmö och Lund. När... Läs mer