ELFAST söker nya serviceelektriker i Helsingborg

ELFAST är företaget för dig som vill ta nästa steg i en organisation med goda möjligheter att påverka din vardag och vill fokusera på installation och teknisk utveckling inom hela segmentet elteknik.
Vi arbetar inom samtliga spännings- och specialistområden, vi erbjuder projekt och service i olika storlek och former.
ELFAST är idag 50-tal medarbetare i Malmö-Lund området.

Om tjänsten

Vi söker fler motiverade elektriker för att serva nya spännande kunder samt personal till vår nystartade el-avdelning i Helsingborg där du kommer in i ett etablerat gäng som är specialister inom VS, ventilation och kyla
Som elektriker arbetar du självständigt i många olika typer av uppdrag – både i större och mindre projekt. Jobbet innebär att du kommer att planera, samordna och utföra installationer åt våra olika kunder.

Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer. Hos oss får du bidra i spännande projekt där du får möjlighet att utvecklas i din roll som elektriker.

Vem är du?

Vi söker dig som har mins 6-års erfarenhet av servicearbete.
Som medarbetare hos ELFAST är delaktighet, ansvar för kundrelationer och det egna arbetet en självklarhet.
Dina personliga egenskaper är viktigt för att behålla den atmosfär vi har idag. Du är en teamspelare som tar ansvar för att planera och genomföra dina serviceuppdrag.

Körkort B krävs.
Vill du bidra till vår tillväxt med din kompetens inom elinstallation och trivs i ett företag där du får vara med och påverka, så lämna din ansökan nedan.

Skicka CV eller kontakta nedan för ytterligare information:

Jörgen Jönsson    0722-351903
Affärsområdeschef EL
Jorgen.jonsson@elfastab.se