Driftteknisk förvaltning

Malmö Stadsfastigheter
Bekymmersfritt och vardagssmart. Hos Climat80 har du alltid din externa driftsavdelning nära till hands.

Driftteknisk förvaltning

Bekymmersfritt och vardagssmart

Climat80 Gruppens driftsavdelning hjälper till med tillsyn, skötsel och service av fastigheter. Hos oss har du alltid din externa driftsavdelning nära till hands.

Tillgänglighet dvs snabb hjälp när det behövs är nyckeln till både fungerande trivsamma miljöer och nöjda kunder. Därför erbjuder vi även akut felavhjälpande underhåll med beredskap dygnet runt. Då har du alltid hjälp nära till hands om något i byggnader, installationer eller annan utrustning behöver åtgärdas.

Miljö- och kostnadssmart

Förutom funktionskontroll erbjuder vi alltid en miljö- och kostnadseffektiv drift. Vi arbetar kontinuerligt med miljösmart teknik för att minska energianvändningen i driftarbetet och i byggnader samt att förebygga hälsorisker.

Stora och små uppdrag

Climat80s driftavdelning driver idag funktions- och driftentreprenader på uppdrag åt flera fastighetsförvaltare. Malmö Stadsfastigheter är vårt största uppdrag vilket innebär ett stort ansvar. Uppdraget omfattar en yta på 440 000 kvm fördelat på skolor, förskolor, äldreboende inom flera områden. Vi åtar oss även mindre uppdrag som vi bedriver med samma engagemang.

Kontaktpersoner »

Referenser Climat80

Scandic Malmö City

Byggnaden, som tidigare tillhörande Telia, totalrenoverades med bland annat ny... Läs mer

Kontakta Climat80

Postadress
Box 9013
SE-200 39 Malmö

Malmö
Stenyxegatan 28
040-36 34 00

Lund
Skiffervägen 18
046-10 13 00

Helsingborg
Karbingatan 20
042-36 41 00

E-post
info@climat80.se

Faktura via E-post
faktura@climat80.se