Automation

Styr & Regler
Smidig vardagsdrift och långsiktiga energibesparingar. Climat80 ser till att ditt styr & reglersystem fungerar bekymmersfritt och energieffektivt.

Automation

Du önskar en smidig vardagsdrift med full kontroll och långsiktiga energibesparingar. Vi ser till att din fastighets styr- och övervakningssystem skapar detta och lönar sig.

Din fastighets dagliga drift är i trygga händer hos Climat80. Vi tar hand om projektering, konstruktion, programmering, installation och service av ditt styr- och reglersystem. Från idé till färdig anläggning, från DUC-nivå till DHC-övervakning. Det ska fungera bekymmersfritt och energieffektivt.

Helhetens styrka

Vi arbetar gärna med totalentreprenader där hela vår kompetens kommer väl till pass. Det är särskilt viktigt i större system när värme, ventilation och kyla ska integreras och samverka. Vi erbjuder även projektering för befintliga anläggningar på färdig handling.

Våra favoritlösningar

I totalentreprenader föredrar vi att arbeta med utrustning från Bastec och Johnson Controls, fabrikat vi har stor erfarenhet av. Vi utför konstruktion och programmering av styrsystemen. Dessutom utför vi entreprenader och service av system av andra fabrikat om kunden så önskar.

Kontaktpersoner »

Referenser Climat80

Malmö Stadsfastigheter

Climat80:s driftsavdelning har ansvar för ca 200 fastigheter omfattande en total yta på ca 440... Läs mer

Kontakta Climat80

Postadress
Box 9013
SE-200 39 Malmö

Malmö
Stenyxegatan 28
040-36 34 00

Lund
Skiffervägen 18
046-10 13 00

Helsingborg
Karbingatan 20
042-36 41 00

E-post
info@climat80.se

Faktura via E-post
faktura@climat80.se