Kyla / Värmepumpar

Kyla / Värmepumpar
Kylteknik eller värmepumpar. Oavsett medel ser Klimatkyl till att kunderna får rätt temperatur på rätt plats.

Kyla / Värmepumpar

Att kundernas uppdrag varierar är självklart. Men deras respektive lösningar är inte alltid självklara. Av flera skäl. 

Behoven varierar mycket. Kylbehovet kan vara primärt och lite värme önskvärt eller tvärtom. En begåvad lösning levererar det som krävs i precis rätt dos. Utrymmesbrist är ett annat problem. Då gäller det att kreativiteten i kombination med teknisk kunskap blandas till en smakfull lösning. Så håller det på och Klimatkyl tar sig gärna an dessa utmaningar.

Att hjälpa tekniken på traven

När tekniken inte riktigt räcker till utan måste förfinas eller två lösningar kombineras då blommar företaget som mest. Det finns inga omöjliga lösningar bara en del som kräver lite mer tankearbete och erfarenhet. Klimatkyl har mycket av båda.

Uppdragets storlek är inte viktigast

Oavsett om du har behov av stora kapacitetstunga kyl- och frysanläggningar till industrin, komfortkyla till ditt kontor, hjälp med värmepumpslösningar för industri- eller bostadsområden så levererar vi det med samma precision och yrkesstolthet. Vi arbetar med bostadsrättsföreningar, enskilda fastighetsägare, stora fastighetsbolag, industrier och offentliga verksamheter som t.ex. Max IV.

Energikraven ökar

Klimatkyl är verksamt i en energitung bransch. Kyla kräver ofta stora mängder energi. Då gäller det att veta hur man optimerar lösningen och levererar en kostnadseffektiv och miljöriktig lösning utan avkall på drifteffekt eller kvalitet. Erfarenhet, teknisk fingertoppskänsla och nyfikenhet är Klimatkyls verktyg och drivkraft för att motsvara och överträffa kundernas förväntningar.

Klimatkylspersonal välkomnar alla utmaningar. Ännu har vi inte lämnat någon kund i sticket och då har vi hållit på i över 25 år i en allt tuffare och mer reglerad marknad är många andra.

 

För mer information kontakta:
Emil Silverberg
040-39 48 10
emil.silverberg@klimatkyl.se

Fler kontaktpersoner »

Referenser Klimatkyl

Ny kyla i kv Spinneriet

Rakt bakom Hansacompagniet ligger kvarteret Spinneriet. En fastighet som omfattar 25 000 m2... Läs mer

Kontakta klimatkyl

Postadress
Box 9013
SE-200 39 Malmö

Faktureringsadress
FE 1487-3729
SE-831 90 Östersund

Malmö
Stenyxegatan 28
040-39 48 00

Helsingborg
Karbingatan 20
042-36 41 00

Lund
Skiffervägen 18

Borås
Åsboholmsgatan 6

E-post
info@klimatkyl.se

Faktura via E-post
faktura@klimatkyl.se