Kyla / Värmepumpar

Kyla / Värmepumpar
Kylteknik eller värmepumpar. Oavsett medel ser Klimatkyl till att kunderna får rätt temperatur på rätt plats.

Kyla / Värmepumpar

Att kundernas uppdrag varierar är självklart. Men deras respektive lösningar är inte alltid självklara. Av flera skäl. 

Behoven varierar mycket. Kylbehovet kan vara primärt och lite värme önskvärt eller tvärtom. En begåvad lösning levererar det som krävs i precis rätt dos. Utrymmesbrist är ett annat problem. Då gäller det att kreativiteten i kombination med teknisk kunskap blandas till en smakfull lösning. Så håller det på och Klimatkyl tar sig gärna an dessa utmaningar.

Att hjälpa tekniken på traven

När tekniken inte riktigt räcker till utan måste förfinas eller två lösningar kombineras då blommar företaget som mest. Det finns inga omöjliga lösningar bara en del som kräver lite mer tankearbete och erfarenhet. Klimatkyl har mycket av båda.

Uppdragets storlek är inte viktigast

Oavsett om du har behov av stora kapacitetstunga kyl- och frysanläggningar till industrin, komfortkyla till ditt kontor, hjälp med värmepumpslösningar för industri- eller bostadsområden så levererar vi det med samma precision och yrkesstolthet. Vi arbetar med bostadsrättsföreningar, enskilda fastighetsägare, stora fastighetsbolag, industrier och offentliga verksamheter som t.ex. Max IV.

Energikraven ökar

Klimatkyl är verksamt i en energitung bransch. Kyla kräver ofta stora mängder energi. Då gäller det att veta hur man optimerar lösningen och levererar en kostnadseffektiv och miljöriktig lösning utan avkall på drifteffekt eller kvalitet. Erfarenhet, teknisk fingertoppskänsla och nyfikenhet är Klimatkyls verktyg och drivkraft för att motsvara och överträffa kundernas förväntningar.

Klimatkylspersonal välkomnar alla utmaningar. Ännu har vi inte lämnat någon kund i sticket och då har vi hållit på i över 25 år i en allt tuffare och mer reglerad marknad är många andra.

Kontaktpersoner »

Referenser Klimatkyl

BRF Domaren

Brf Domaren, Borgmästaregården, består av 2 stycken 17-våningshus om vardera 128 lägenheter.... Läs mer

Kontakta Klimatkyl

Klimatkyl​ AB
Testvägen 1
SE-232 37 ARLÖV

+46(0)40-39 48 00
+46(0)46-10 13 00
+46(0)42-36 41 00

Leverans- och besök
Testvägen 1, 232 37 ARLÖV
Se karta
Karbingatan 20, 254 67 HELSINGBORG
Se karta
Åsboholmsgatan 6, 504 51 BORÅS
Se karta