Service

Service
Service och tillsyn oavsett anläggning och köldmedia är näst intill som en försäkring. Maskiner, delar och förslitningsdetaljer håller längre, energieffektivisering blir möjlig och gör verksamhetsdriften mer ekonomisk och miljösmart.

Service

Service – för säker drift med rätt temperatur på rätt ställe.

Klimatkyl erbjuder service för alla kyl- och fryssystem, värmepumpar, och klimatanläggningar med alla förekommande köldmedia. Det inkluderar till exempel återkommande kontroller av köldmedel och periodisk läcksökning.

Service är god ekonomi och miljösmart

Kontinuerlig service och tillsyn av installerade kylanläggningar och värmepumpar är näst intill som en försäkring. Servicen gör att maskindelar och förslitningsdetaljer håller längre. I samband med alla servicebesök strävar vi efter att om möjligt energieffektivisera din anläggning och därmed göra dina fastigheter/lokaler eller verksamhet mer miljösmart.

Klimatkyl tar gärna hand om era installationer genom serviceavtal. Du får hjälp med servicebevakning och att korrekta åtgärder vidtas i rätt tid.

Tryggt

Snabb och enkel tillgång till service ger trygghet. Därför finns våra serviceexperter i Malmö, Lund och Helsingborg – nära våra kunder.

Smidig dokumentation

Vi erbjuder en bekymmersfri dokumenthantering. ClimatDoc - vårt egenutvecklade verktyg erbjuder dig, via internet, tillgång till all din dokumentation, exempelvis service- och besiktningsprotokoll. Allt samlat på ett ställe, lättillgängligt var du än är.

Kontaktpersoner »

Referenser Klimatkyl

Gängtappen

Hur gör man när utrymmet som ska inrymma en ny större kylanläggning är mindre än anläggningen?... Läs mer

Kontakta klimatkyl

Postadress
Box 9013
SE-200 39 Malmö

Faktureringsadress
FE 1487-3729
SE-831 90 Östersund

Malmö
Stenyxegatan 28
040-39 48 00

Helsingborg
Karbingatan 20
042-36 41 00

Lund
Skiffervägen 18

Borås
Åsboholmsgatan 6

E-post
info@klimatkyl.se

Faktura via E-post
faktura@klimatkyl.se