Service

Service
Service och tillsyn oavsett anläggning och köldmedia är näst intill som en försäkring. Maskiner, delar och förslitningsdetaljer håller längre, energieffektivisering blir möjlig och gör verksamhetsdriften mer ekonomisk och miljösmart.

Service

Service – för säker drift med rätt temperatur på rätt ställe.

Klimatkyl erbjuder service för alla kyl- och fryssystem, värmepumpar, och klimatanläggningar med alla förekommande köldmedia. Det inkluderar till exempel återkommande kontroller av köldmedel och periodisk läcksökning.

Service är god ekonomi och miljösmart

Kontinuerlig service och tillsyn av installerade kylanläggningar och värmepumpar är näst intill som en försäkring. Servicen gör att maskindelar och förslitningsdetaljer håller längre. I samband med alla servicebesök strävar vi efter att om möjligt energieffektivisera din anläggning och därmed göra dina fastigheter/lokaler eller verksamhet mer miljösmart.

Klimatkyl tar gärna hand om era installationer genom serviceavtal. Du får hjälp med servicebevakning och att korrekta åtgärder vidtas i rätt tid.

Tryggt

Snabb och enkel tillgång till service ger trygghet. Därför finns våra serviceexperter i Malmö, Lund och Helsingborg – nära våra kunder.

Smidig dokumentation

Vi erbjuder en bekymmersfri dokumenthantering. ClimatDoc - vårt egenutvecklade verktyg erbjuder dig, via internet, tillgång till all din dokumentation, exempelvis service- och besiktningsprotokoll. Allt samlat på ett ställe, lättillgängligt var du än är.

 

För mer information kontakta:
Jörgen Tern
040-36 34 29
jorgen.tern@klimatkyl.se

Fler kontaktpersoner »

Referenser Klimatkyl

Åke P Fågel & Vilt

Åke P Fågel & Vilt bygger ut verksamheten genom en om- och tillbyggnad av kyl- och frysrum... Läs mer

Kontakta klimatkyl

Postadress
Box 9140
200 39 Malmö

Faktureringsadress
FE 6925
838 73 Frösön

Malmö
Stenyxegatan 28
040-39 48 00

Helsingborg
Karbingatan 20
042-36 41 00