Eventhus

Climat80 bygger ett nytt EVENTHUS i Malmö

På uppdrag åt BETONMAST och JöLa Invest har vi nu fått i uppdrag att skapa ett eventhus med ett ”flygtorn”.

Climat80 har varit med och tagit fram systemhandlingar för VENT, VS, Kyla samt automation för detta projekt och nu ca 1 år senare har vi fått förtroende att utföra samtliga installationer i denna fastighet inklusive elinstallation och solcellsanläggning.

Detta eventhus är på ca 10.000 m² och kommer att ligga i Hyllie bredvid Malmö Mässan, Malmö Arena och Emporia. Byggnaden kommer innehålla en flycananläggning med lounge, spa och restaurang, 6 st padelhallar, gym och kontor.

1:a etappen kommer att stå klart december 2022 med att Flycan anläggningen ”indoor skydiving” kommer att stå klar för provflygning. Därefter påbörjas hyresgästanpassningarna.

Climat80 Gruppens ordervärde för denna entreprenad är 35 miljoner kronor.

Eventuella frågor kring detta projekt besvaras av Anders Welander

I ARE Sverige ingår Kungälvs Rörläggeri med Inter El och Climat80 Gruppen som omfattar Climat80, Climat80 Entreprenad, Elfast, Klimatkyl, Lunds Värme & Sanitet och Stjernfeldts VVS.

Våra affärsområden är ventilation, vs, el, kyla, automation och fastighetsservice. I nära samarbeten med våra kunder hittar vi de bästa lösningarna, oberoende av om det är frågan om ett kontor, ett köpcentrum, ett hotell, ett sjukhus, en bostadsfastighet eller en industrianläggning.

ARE är ett finskt familjeföretag som har över 100 års erfarenhet inom bygg- och installationsbranschen och erbjuder tjänster under hela fastighetens livscykel. ARE-koncernens högre syfte är att bidra till ett hållbart samhälle genom installationer som utvecklar framtidens hållbara och flexibla fastigheter. Totalt har koncernen 3 300 anställda i Sverige och Finland och en total omsättning på cirka 460 miljoner euro. ARE Group är en del av Conficap-koncernen.