Brf LIFE
Brf LIFE

Climat80 Gruppen bidrar till ett hållbart Lund.

Som stolt samarbetspartner till Granitor är vi med och skapar Lunds första bilfria bostadsrättsförening, Brf Life.

I Brf Life står hälsosam livsstil, smarta lösningar och miljö i fokus. Det planeras att vara bilfritt, med naturområden runt knuten och med möjlighet att ta cykeln överallt.

Brf Life innehåller 42 bostadsrätter i ett sex våningar högt bostadshus. Preliminär inflyttning är våren 2023. Som underleverantör till Granitor utför Climat80 Gruppen samtliga tekniska installationer så som ventilation, värme, sanitet, styr & regler samt solceller åt Granitor.

Läs mer om projektet

https://www.granitor.se/proper...

https://www.lund.se/brunnshog/om/

I ARE Sverige ingår Kungälvs Rörläggeri med Inter El och Climat80 Gruppen som omfattar Climat80, Climat80 Entreprenad, Elfast, Klimatkyl, Lunds Värme & Sanitet och Stjernfeldts VVS.

Våra affärsområden är ventilation, vs, el, kyla, automation och fastighetsservice. I nära samarbeten med våra kunder hittar vi de bästa lösningarna, oberoende av om det är frågan om ett kontor, ett köpcentrum, ett hotell, ett sjukhus, en bostadsfastighet eller en industrianläggning.

ARE är ett finskt familjeföretag som har över 100 års erfarenhet inom bygg- och installationsbranschen och erbjuder tjänster under hela fastighetens livscykel. ARE-koncernens högre syfte är att bidra till ett hållbart samhälle genom installationer som utvecklar framtidens hållbara och flexibla fastigheter. Totalt har koncernen 3 300 anställda i Sverige och Finland och en total omsättning på cirka 460 miljoner euro. ARE Group är en del av Conficap-koncernen.