Climat80 Gruppen fortsätter leverera  drift- och underhållstjänster till Hemsö Fastighets AB i Region Syd.
Climat80 Gruppen fortsätter leverera drift- och underhållstjänster till Hemsö Fastighets AB i Region Syd.

Climat80 Gruppen har vunnit nytt avtal med Hemsö Fastighets AB

Climat80 Gruppen har i konkurrens vunnit upphandlingen av nytt avtal med Hemsö Fastighets AB gällande leverans av drift- och underhållstjänster inom Region Syd.

Hemsö Fastighets AB är Sveriges ledande ägare av samhällsfastigheter och förvaltar samt utvecklar fastigheter för äldreboende, utbildning, vård och rättsväsende. Region Syd omfattar ca. 70 fastigheter i Skåne, Halland, Blekinge och Småland med en total yta på ca. 300 000 m²

Avtalet börja löpa i april 2024 och gäller över en period om fem år med möjlighet till förlängning på tre år.

”Vi inom Climat80 Gruppen är glada och synnerligen stolta över att ha tilldelats ett fortsatt förtroende att samarbeta med Hemsö gällande drift och underhåll i deras fastighetsbestånd. Inom affärsområde FM känner vi ett starkt engagemang i att kunna bidra till ett långsiktigt samarbete inom teknisk drift”, säger Nicklas Nordbeck, Affärsområdeschef FM och ombud för entreprenaden.

”Vi kommer nu att ta nästa steg i ett redan väl utvecklat samarbete och fokusera på energioptimering, proaktivt arbete och entreprenadutveckling för att nämna några av våra fokusområden”, säger Rikard Näsström, Försäljningschef Climat80 Gruppen.

I ARE Sverige ingår Kungälvs Rörläggeri med Inter El och Climat80 Gruppen som omfattar Climat80, Climat80 Entreprenad, Elfast, Klimatkyl, Lunds Värme & Sanitet och Stjernfeldts VVS.

Våra affärsområden är ventilation, vs, el, kyla, automation och fastighetsservice. I nära samarbeten med våra kunder hittar vi de bästa lösningarna, oberoende av om det är frågan om ett kontor, ett köpcentrum, ett hotell, ett sjukhus, en bostadsfastighet eller en industrianläggning.

ARE är ett finskt familjeföretag som har över 100 års erfarenhet inom bygg- och installationsbranschen och erbjuder tjänster under hela fastighetens livscykel. ARE-koncernens högre syfte är att bidra till ett hållbart samhälle genom installationer som utvecklar framtidens hållbara och flexibla fastigheter. Totalt har koncernen 3 300 anställda i Sverige och Finland och en total omsättning på cirka 460 miljoner euro. ARE Group är en del av Conficap-koncernen.