Var med och utveckla vårt nya affärsområde Automation.
Var med och utveckla vårt nya affärsområde Automation.

Climat80 Gruppen söker flera nya kollegor - Nu stärker vi upp inom Automation

Var med och utveckla vårt nya affärsområde Automation. Vi har många nya spännande projekt och uppdrag på gång och behöver därför rekrytera bland annat projektledare, ingenjörer och tekniker. Är du intresserad eller känner du en person som du tror skulle passa för någon av tjänsterna så hör av dig så snart du kan.

Vi har just nu uppdrag för såväl Region Skåne som för olika kommuner och industrin samt till gemensamma totalprojekt inom Climat80 Gruppen.

Tillsammans med vår nya affärsområdeschef Anders Juhl och övriga inom automationsavdelningen har du möjlighet att jobba i ett fantastiskt team.

Vi söker projektledare, ingenjörer samt tekniker inom automation.

Gå in på vår hemsida och läs om alla våra tjänster vi söker.

https://climat80.se/arbeta-har/lediga-tjanster

I ARE Sverige ingår Kungälvs Rörläggeri med Inter El och Climat80 Gruppen som omfattar Climat80, Climat80 Entreprenad, Elfast, Klimatkyl, Lunds Värme & Sanitet och Stjernfeldts VVS.

Våra affärsområden är ventilation, vs, el, kyla, automation och fastighetsservice. I nära samarbeten med våra kunder hittar vi de bästa lösningarna, oberoende av om det är frågan om ett kontor, ett köpcentrum, ett hotell, ett sjukhus, en bostadsfastighet eller en industrianläggning.

ARE är ett finskt familjeföretag som har över 100 års erfarenhet inom bygg- och installationsbranschen och erbjuder tjänster under hela fastighetens livscykel. ARE-koncernens högre syfte är att bidra till ett hållbart samhälle genom installationer som utvecklar framtidens hållbara och flexibla fastigheter. Totalt har koncernen 3 300 anställda i Sverige och Finland och en total omsättning på cirka 460 miljoner euro. ARE Group är en del av Conficap-koncernen.